Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Bologna Internationaal airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Bologna Internationaal

Auto huren Bologna Internationaal

Indien u naar Noord-Italië op vakantie gaat of een stedentrip naar Bologna of Milaan gaat maken heeft u de meeste bewegingsvrijheid als u een huurauto tot uw beschikking heeft. Lees hier hoe u heel snel en eenvoudig via Skyscanner een auto kunt huren op Bologna Internationaal en wat u kunt verwachten als u met uw huurauto naar Bologna en omgeving gaat rijden.

Autoverhuurbedrijven op Bologna Internationaal

De internationale luchthaven van Bologna, officieel Bologna Guglielmo Marconi Airport geheten maar meestal gewoon Bologna International Airport genoemd, ligt 6 kilometer ten noordwesten van Bologna en 200 kilometer ten zuidoosten van Milaan. Op het internationale vliegveld van Bologna zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Alamo, Avis, Budget, Enterprise, Europcar, Firefly, Goldcar, Green Motion, Hertz, InterRent, Keddy, Locauto, Maggiore, Noleggiare, Rhodium, Sicily by Car, Sixt, Target Rent en Thrifty. Al deze autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd in de aankomsthal van de luchthaven, u kunt er dus zodra u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gehaald meteen heenlopen.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Bologna

Bij de meeste autoverhuurbedrijven op Bologna Internationaal dient u uw huurauto aan het einde van uw vakantie weer met een volle tank in te leveren. Het is daarom zinvol om voordat u uw huurauto terugbrengt uit te zoeken waar u uw auto het beste kunt voltanken. De tankstations die zich het dichtst bij de luchthaven van Bologna bevinden liggen langs de A14, onder meer bij de afslag naar de SS9 en afslag 6. Daarnaast zijn er uiteraard diverse tankstations in Bologna zelf, dat slechts 6 kilometer van de luchthaven ligt.

Met de huurauto naar Bologna rijden

Indien u met uw huurauto vanaf het vliegveld rechtstreeks naar Bologna gaat rijden dient u vanaf het luchthaventerrein de A14 / E45 op te rijden en vervolgens de borden naar Milano / Firenze / Tangenziale / Casalecchio di Renote volgen. Neem na enkele minuten de afslag naar Bologna Centro / Borgo Panigale en blijf dan alsmaar rechtdoor rijden, u komt dan vanzelf in de binnenstad van Bologna terecht. Zonder files en opstoppingen duurt het ritje van de luchthaven naar het centrum van Bologna een klein kwartier. Onderweg dient u tol te betalen.

Bologna

Bologna is een prachtige Noord-Italiaanse stad vol imposante historische gebouwen en pleinen, zoals de Piazza Maggiore, de Torre degli Asinelli en de Fontana del Nettuno Wilt u weten wat er allemaal in Bologna te doen is, lees dan welke bezienswaardigheden in Bologna u zeker gezien moet hebben.
In de binnenstad van Bologna kan het met name tijdens de spits erg druk op de weg zijn, en ook een parkeerplekje vinden is soms een hele opgave. Daarnaast is een groot gedeelte van de binnenstad beperkt toegankelijk voor autoverkeer, het betreffende gebied wordt aangeduid als de ZTL (Zona Traffico Limitato). Wilt u voorkomen dat u een parkeerboete krijgt of dat uw huurauto weggesleept wordt, parkeer uw auto dan altijd op een aangewezen parkeerplaats, op een parkeerterrein of in een parkeergarage. Bent u op zoek naar hotels in Bologna, kies dan een hotel uit dat over eigen parkeerfaciliteiten beschikt.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.