Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Parijs Charles de Gaulle airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Parijs Charles de Gaulle

Gaat u naar Charles de Gaulle (Parijs) vliegen en heeft u vervolgens een auto nodig? Dan is het voor u het handigste om een auto te huren op vliegveld Charles de Gaulle, want in dat geval kunt u na aankomst direct doorrijden naar uw eindbestemming. Met autoverhuur Charles de Gaulle kunt u kiezen uit talloze autoverhuurbedrijven die zowel kleine stadsauto’s en middenklasse wagens als zakenauto’s verhuren, tegen betaalbare prijzen.

Met de huurauto naar Parijs

Zodra u bent aangekomen op Charles de Gaulle en uw koffers van de band heeft gepakt kunt u direct doorlopen naar de balies van diverse autoverhuurbedrijven die zich allemaal in de aankomsthal bevinden. Nadat u de huurovereenkomst heeft getekend en de sleutels van uw huurauto in handen heeft wordt u naar een overdekte parkeergarage gebracht waar uw huurauto keurig voor u klaar staat. Indien u vanaf Charles de Gaulle naar het centrum van Parijs gaat rijden dient u de A1 richting Saint-Denis/Cergy/Pontoise/Paris-Centre/Paris-Porte de la Chapelle te nemen. Daarna volgt u de borden richting Rouen/Périphérique Ouest en neemt vervolgens afslag 14 naar A16/A15/Cergy-Pontoise/Porte de Clignancourt. Daarna rijdt u via de Boulevard Ornano, Boulevard Barbès, Boulevard de Magenta en Rue Beaubourg naar het hartje van Parijs. U hoeft op geen van deze wegen tol te betalen.

Rijden in Parijs met uw huurauto

Zowel in als rondom Parijs is het altijd erg druk, en niet alleen in de spits. U dient dus altijd rekening te houden met extra reistijd als u met uw huurauto naar of door Parijs rijdt. Daarnaast kan het op sommige plekken in de stad vaak moeilijk zijn om een (betaalde) parkeerplek te vinden. De meeste kans op een parkeerplek heeft u in parkeergarages, die overal in het centrum van Parijs te vinden zijn. De centraalst gelegen parkeergarages van Parijs zijn Parking Halles (nabij metrostation Louvre-Rivoli), Palacio Garages de Paris (nabij metrostation Madeleine) en Parking Garage de Bretagne (nabij metrostation Filles du Calvaire).

Soorten huurauto’s

Als u kiest voor autohuur Charles de Gaulle dan kunt u kiezen uit diverse soorten huurauto’s, variërend van praktische stadsautootjes tot grote familiewagens. Met name als u van plan bent om veel in de binnenstad van Parijs te gaan rijden en niet veel bagage bij u heeft kunt u het beste een kleinere auto huren, want die zijn makkelijk in te parkeren en heel zuinig in gebruik.

Hotels in Parijs

In Parijs zijn veel hotels te vinden die een eigen parkeerterrein of parkeergarage hebben. Ga naar de website van Skyscanner om hotels met parkeermogelijkheden met elkaar vergelijken, en kijk ook op de kaart om te zien hoe snel u vanaf elk hotel bij al uw favoriete toeristische attracties bent.

Huurauto afleveren

Nadat uw bezoek aan Parijs ten einde is gekomen kunt u voor vertrek uw huurauto weer inleveren op luchthaven Charles de Gaulle. Rijd daarvoor naar de noordelijke zijde van de Boulevard Périphérique en volg vervolgens de borden naar de A1 of N2, die uitkomt op de A1. Rijd in de richting van Lille/Aéroport Charles de Gaulle/Garonor en neem vervolgens de afslag naar Aéroport Charles de Gaulle/Cergy-Pontoise/Senlis/Louvres/Goussainville/Roissy-en-France/Paris Nord/A16. Volg daarna de borden richting de luchthaven.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.