Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Cluj-Napoca airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Cluj-Napoca

Auto huren Cluj-Napoca

De hoofdstad van Transsylvanië ligt ingesloten tussen prachtige hoge bergen en kent een enorm cultureel aanbod. In Cluj-Napoca kan heerlijk worden gegeten, zijn er in de zomermaanden vele culturele festivals en het historische stadscentrum is prachtig om doorheen te slenteren en de mooie gebouwen te bekijken. Roemenië heeft meer te bieden dan menig toerist verwacht, Cluj-Napoca geeft hier een eigen draai aan. Huur een auto in Cluj-Napoca om zowel de stad als de prachtige natuur in de omgeving te verkennen. Een bezoek aan de stad is niet compleet zonder een mooie bergwandeling. Reserveer de huurauto vooraf via Skyscanner om zeker te zijn van de beste deal.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Cluj-Napoca?

Op Avram Iancu International Airport Cluj, zoals het vliegveld van Cluj-Napoca officieel heet, zijn verschillende autoverhuurbedrijven te vinden. De balies van de autoverhuurders zijn te vinden in de centrale hal van het vliegveld. PHP Rent a Car, Sixt, Europcar, Avis, Rodna Rent a Car, Autonom Rent a Car, Olimpo Rent a Car, Hertz, Touring Rent Auto zijn actief op Cluj-Napoca Airport. Een auto huren in Cluj-Napoca is een aanrader. De stad is, ook met de auto, enorm goed bereikbaar. Daarnaast zijn er talloze leuke uitstapjes in de omgeving waarbij een huurauto een uitkomst is.

Benzinepomp in de buurt van Cluj-Napoca

Let op, de meeste autoverhuurbedrijven verwachten de huurauto retour met een volle benzinetank. Wanneer dit niet is gedaan kunnen er extra kosten worden berekend.

Op de weg langs het terrein van het vliegveld bevindt zich een tankstation. De afstand van het vliegveld Cluj-Napoca naar de benzinepomp is ongeveer 200 meter, met de huurauto is dat ongeveer 2 minuten rijden. Vanaf het terrein van het vliegveld gaat de route rechtsaf de E576 op. Na enkele meters ligt de benzinepomp aan de linkerhand.

Vanaf vliegveld Cluj-Napoca

Van Cluj-Napoca Airport naar het centrum van de stad is nog geen 10 kilometer en een ruim kwartier rijden met de huurauto. Het centrum van de stad is goed toegankelijk en de route is niet ingewikkeld. Vanaf het vliegveld gaat de route direct rechtsaf naar de E576/1. Deze weg gaat direct naar het centrum van Cluj-Napoca. Afhankelijk van de exacte eindbestemming zal na de kruising met de E81 een van de zijstraten richting de accomodatie worden genomen. Het kan soms druk zijn op de weg naar Cluj-Napoca, daardoor kan de reistijd oplopen tot ongeveer 25 minuten.

Op bestemming aankomen

Cluj-Napoca

Cluj-Napoca is een multiculturele stad. Omdat mensen uit verschillende landen hier eeuwenlang hun stempel hebben gedrukt op de stad, kent Cluj-Napoca een levendige en gevarieerde sfeer met grote interesse voor cultuur en festivals. Het historische stadscentrum kent nog elementen uit de 13e eeuw, de allereerste gebouwen van de stad. Ook zijn er prachtige gebouwen in een soort Jugendstilstijl te bewonderen. De gothische Sint Michaelskerk, verschillende musea zoals het Nationaal Kunstmuseum, de Botanische Tuinen en winkelen in de overdekte winkelcentra of leuke marktjes zijn slechts enkele voorbeelden van wat Cluj-Napoca te bieden heeft. Met een huurauto is het gemakkelijk om de stad te bereiken. Parkeerplaatsen zijn meestal wel te vindenkosten voor parkeren in het centrum zijn ongeveer €0,25 tot €0,50 per uur

Apusenigebergte

Een van de mooiste plekken in de omgeving van Cluj-Napoca is het Apusenigebergte. De eerste bergen en bergtoppen van deze bergen, die deel uitmaken van de Karpaten, zijn bij Gilau te ontdekken. De unieke flora en faune, de leuke kleine boerendorpjes en de enorme uitgestrekte groene bergen maken een wandeling in het Aspusenigebergte onvergetelijk. Ook zijn er duizenden grotten te vinden waarvan een groot deel te bezichtigen is. Om het Nationaal Park Apuseni te bezoeken, kan de route naar Beliş worden genomen. Vanaf Cluj-Napoca gaat de route over de 1/A3 westwaards richting Căpuşu Mare. Bij Căpuşu Mare gaat de route verder linksaf over de 103K. De 103K gaat over in de 1R die Beliş ingaat. Vanaf daar kunnen prachtige wandelingen worden gemaakt. Met de huurauto is het een ruim uur rijden en 55 kilometer vanaf Cluj-Napoca. Om de omgeving te verkennen is een auto huren in Cluj-Napoca aan te raden.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.