Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Cheyenne airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Cheyenne

Auto huren Cheyenne

Cowboylaarzen, bizons, rodeo en Wranglerspijkerbroeken. Deze elementen komen duidelijk terug in het straatbeeld van de hoofdstad van Wyoming, Cheyenne. Deze Amerikaanse stad houdt de tradities in stand en voor de meer avontuurlijke reizigers is hier heel veel te beleven. Toeristen die graag mooie steden bekijken zijn in Cheyenne ook aan het juiste adres. Huur een auto via Skyscanner en verken Cheyenne en Wyoming tijdens een trip naar Amerika.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Cheyenne?

Op het vliegveld van Cheyenne zijn verschillende internationaal opererende autoverhuurbedrijven actief. Avis, Hertz en National zijn op het vliegveld te vinden. De balies van de autoverhuurbedrijven bevinden zich in de aankomsthal van het vliegveld.

Benzinepomp in de buurt van Cheyenne

Houdt er rekening mee dat de meeste autoverhuurbedrijven een vol-volbeleid hanteren. Dat houdt in dat de huurauto met een volle tank terug wordt verwacht.

Op 2 kilometer afstand en ongeveer 3 minuten rijden met de huurauto van vliegveld Cheyenne ligt het dichtstbijzijnde tankstation. Neem vanaf het vliegveld de East 8th Avenue en sla rechtsaf. Sla rechtsaf naar Wrren Avenue. Vervolg de weg via Yellowstone Road en sla rechtsaf naar Dell Range Boulevard. Aan de linkerkant van de weg ligt de benzinepomp.

Vanaf vliegveld Cheyenne

Op ongeveer 2 kilometer en 4 minuten rijden met de huurauto van vliegveld Cheyenne is het stadscentrum van Cheyenne te vinden. Neem vanaf het vliegveld East 8th Avenue en sla rechtsaf. Sla linksaf naar Central Avenue. Volg Central Avenue tot aan West 21st Street en sla hier rechtsaf.

Op bestemming aankomen

Cheyenne

De hoofdstad van Wyoming heeft een heel eigen sfeer en hecht waarde aan haar tradities. Ga in Cheyenne dus zeker langs een rodeoshow, een bizon ranch en het Depot Museum om kennis te maken met de geschiedenis van de stad. De vele Western winkels en gebouwen in het stadcentrum benadrukken de band met deze tradities en zijn een bezienswaardigheid op zich. Geniet ook zeker van het buitenleven en breng een bezoek aan Curt Gowdy State Park en Medicine Bow National Forest niet ver van Cheyenne. Sluit de dag af met een goede maaltijd en lekker drankje in een van de vele restaurants. Parkeren in het centrum van Cheyenne kan zonder problemen op straat, de huurauto parkeren kost rond de €3,50 per dag.

Denver

Cheyenne ligt niet ver van de staatsgrenzen met Colorado en Nebraska. Denver, Colorado ligt op slechts 165 kilometer en anderhalf uur rijden met de huurauto van Cheyenne. Denver ligt oostelijk van de Rocky Mountains en heeft uitzicht op Mount Evans. Deze bruisende stad heeft sport en cultuur hoog op de lijst staan. Bezoek zeker Colorado State Capitol, Molly Brown House, Cathedral Basilica of the Immaculate Conception en Coors Field voor een honkbalwedstrijd. Trek erop uit om Mount Evans en de Rocky Mountains te aanschouwen. Parkeren in en rond het centrum van Denver kan op straat of in parkeergarages. De kosten voor het parkeren van de huurauto liggen rond de €4,00 tot €10,00 per dag. Neem vanuit Cheyenne West 21st Street en Missile Drive naar I-25 South richting Denver. Neem afslag 210A richting US-40/US-287 en sla linksaf naar US-40. Volg West Colfax Avenue naar het centrum van Denver. Parkeren in Denver kan op straat of op beveiligde parkeerplaatsen, een huurauto parkeren kost rond de €4,00 per dag.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.