Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Dresden airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Dresden

Auto huren Dresden

De Oost-Duitse stad Dresden is een stad met een bewogen geschiedenis. Het stadscentrum is voor een groot deel in historische sfeer herbouwd en is prachtig om doorheen te struinen en de gebouwen te bewonderen. Duik in de oude en recente geschiedenis van de stad in de vele musea en bezoek de historische gebouwen, geniet van de gezellige sfeer in de cafés op de Altmarkt en winkel in de Prager Strasse waar onder andere het Warenhaus Karstadt Dresden te vinden is. Huur een auto via Skyscanner om Dresden en de directe omgeving van deze bijzondere stad te ontdekken.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Dresden?

Op vliegveld Dresden zijn verschillende autoverhuurbedrijven te vinden. Avis, Budget, Enterprise, Eurpocar, Hertz en Sixt zijn op het vliegveld actief. De balies van de autoverhuurbedrijven bevinden zich in de aankomsthal van vliegveld Dresden. Huur vooraf een auto via Skyscanner voor de beste prijs.

Benzinepomp in de buurt van Dresden

Houdt er rekening mee dat de meeste autoverhuurbedrijven de huurauto afgetankt retour verwachten. Huurders die de huurauto niet afgetankt terug brengen kunnen voor extra kosten komen te staan.

Op slechts 1 kilometer en ongeveer 4 minuten rijden van vliegveld Dresden is het dichtstbijzijnde tankstation te vinden. Neem de Wilhelmine-Reichard-Ring langs het vliegveld richting uitgang en sla rechtsaf naar de Flughavenstrasse. Blijf de straat volgen tot aan de aansluiting met de B97, vlak voor de snelweg is de benzinepomp aan de rechterkant te vinden.

Vanaf vliegveld Dresden

Vliegveld Dresden ligt op 10 kilometer en ongeveer 18 minuten rijden met de huurauto van het centrum van Dresden. Neem vanaf het vliegveld de Wilhelmine-Reichard-Ring richting uitgang en sla rechtsaf naar de Hermann-Reicher-Strasse. Sla linksaf naar de B97 richting Dresden. Blijf op de B97 tot aan de kruising met de B6, vervolg daar de weg via Albertplatz en neem de Albertstrasse. Sla rechtsaf naar de Wilsdruffer Strasse naar het centrum van Dresden.

Op bestemming aankomen

Dresden

De stad Dresden heeft verschillende branden en bombardementen aardig weten te overleven. Het communistische regime wat na de Tweede Wereldoorlog de scepter zwaaide in Oost-Duitsland heeft wel haar sporen achtergelaten, vele historische gebouwen werden afgebroken. Sinds de jaren 1990 zijn veel gebouwen herbouwd en heeft de stad haar oude charme teruggevonden. Bezoek tijdens een trip naar Dresden de prachtige Frauenkirche, het grootse paleis Zwinger, de Semperoper en de Brühlsche Terrasse met uitzicht op de Elbe. Ga shoppen in de Prager Strasse, pak een terrasje op de Altmarkt en ga lekker uit eten op de Neumarkt. Parkeren in het centrum van Dresden kan het beste in een van de parkeergarages, de huurauto parkeren kost rond de €1,00 tot €1,50 per uur.

Köningsteinfort

Dresden ligt in Saksen wat grenst aan Polen en Tsjechië. Reizigers die graag veel willen zien tijdens een trip naar Dresden kunnen een uitstapje naar Praag of Wroclaw overwegen. Iets dichter in de buurt van Dresden is meer dan genoeg te beleven. De prachtige natuur in de omgeving van Dresden met de vele kastelen en wijnvelden in Saksen zijn de moeite van een bezoek meer dan waard. Ga bijvoorbeeld naar Köningsteinfort voor een dag wandelen in de prachtige bergen met kleine dorpjes, oude kastelen en uitzicht op de Elbe. Vanuit Dresden is het 38 kilometer en ongeveer 35 minuten rijden met de huurauto naar Landkreis Sächsische Schweiz. Neem vanuit Dresden de B170, neem vervolgens de A17 richting Prag/Praha. Neem afrit 6-Pirna richting Pirna/B172/Bad en volg de B172a. Neem de afslag B172 richting Pirna/Dresden/Heidenau/Bad Schandau, neem op de rotonde de eerste afslag naar Krietzschwitzer Strasse/B172. Blijf op de B172 en sla rechtsaf naar Bielatalstraße. Volg de borden naar de parkeerplaatsen, de huurauto kan voor €6,00 voor een hele dag.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.