Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Dortmund airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Dortmund

Auto huren Dortmund

Dortmund is een echte winkelstad met talloze grote winkels, warenhuizen, luxe merken en exclusieve winkels. Het winkelgebied strekt zich uit langs de Hellweg. Naast winkelen biedt Dortmund talloze andere activiteiten. De stad is erg oud en ondanks de Tweede Wereldoorlog zijn enkele historische gebouwen bewaard gebleven. De Reinoldikirche en Haus Dellwig zijn hier mooie voorbeelden van. In Dortmund wordt de grootste hoeveelheid bier in Duitsland geproduceerd. Een lekker Duits biertje pakken op het terras mag bij een bezoekje aan Dortmund niet ontbreken. Ook de directe omgeving van de stad heeft wat leuke verrassingen in petto. Huur een auto via Skyscanner om Dortmund en Noordrijn-Westfalen te ontdekken.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Dortmund?

Op Dortmund Airport zijn de autoverhuurbedrijven Avis, Budget, Europcar, Hertz, Sixt en Thrifty te vinden. De balies van de autoverhuurbedrijven bevinden zich in de aankomsthal op het vliegveld, de huurauto's staan klaar in de parkeergarage P1. Huur een auto via Skyscanner om zeker te zijn van een auto die bij de vakantie past, voor de beste prijs.

Benzinepomp in de buurt van Dortmund

Let erop dat de meeste autoverhuurbedrijven kosten berekenen als de huurauto niet met een volle benzinetank retour komt. Vraag de voorwaarden na voordat de huurauto wordt ingeleverd.

Het dichtstbijzijnde tankstation bij vliegveld Dortmund ligt op ongeveer 650 meter afstand en 3 minuten rijden met de huurauto. De benzinepomp bevindt zich tegenover de uitgang van het vliegveld. Neem de Flughafenring naar de uitgang van het vliegveld en steek de weg over. Langs de L677 aan de rechterkant is de benzinepomp te vinden.

Vanaf vliegveld Dortmund

Vliegveld Dortmund ligt op 12 kilometer afstand en een ruim kwartier rijden met de huurauto van het centrum van Dortmund. Vanaf het vliegveld gaat de route via de Flughafenring naar de uitgang rechtsaf de Chaussee/L821 op. Sla linksaf naar Nordstraße en neem vervolgens de B1 naar Dortmund. Volg de B1 en neem afrit DO-Zentrum/DO-Hörde. Ga verder over de Ruhrallee/B54 naar het centrum van Dortmund.

Op bestemming aankomen

Dortmund

Dortmund is in de Tweede Wereldoorlog zwaar beschadigd waardoor er relatief weinig historische gebouwen in de stad te vinden zijn. De stad staat bekend om het uitgebreide winkelgebied en de staalproductie waar het Ruhrgebied, waar Dortmund deel van uitmaakt, onder andere groot mee is geworden. De industriele sfeer is wat naar de achtergrond verdwenen en met bezienswaardigheden als talloze mooie kerken, verschillende musea en bijzondere waterburchten weet de tad ook cultuurliefhebbers te trekken. Dortmund heeft veel groen in de stad en ligt op een bijzonder gunstige plek voor uitstapjes naar Keulen, Bonn, Düsseldorf, Winterberg en bijvoorbeeld het Nationaal Park Arnsberger Wald. Rijden in Dortmund is door de brede wegen en duidelijke bewegwijzering niet ingewikkeld. Parkeren in het centrum van Dortmund kan lastig zijn omdat er vaak onvoldoende parkeerplaatsen zijn, beter is om aan de rand van het centrum te parkeren. Parkeren in het centrumkost €1,50 tot €2,00 per uur, buiten het centrum kost parkeren €0,50 per uur.

Winterberg

Winterberg is een bekende wintersportbestemming en veel Nederlandse toeristen rijden voor een kort tripje naar deze beroemde stad. Vanuit Dortmund is het nog geen anderhalf uur rijden met de huurauto en ongeveer 100 kilometer naar Winterberg. Voor de wintermaanden een heel leuk uitstapje op te gaan skiën, snowboarden en sleeën. Maar buiten het wintersportseizoen is Winterberg ook een hele leuke bestemming. Het is heerlijk wandelen in het gebied op 500 tot 800 meter hoogte waar onder andere rodelbanen en een panoramabrug zijn te vinden. Met honderden kilometers aan wandelpaden is Winterberg een mooi startpunt voor een dagje genieten van de natuur. Vanaf Dortmund gaat de route via de B1 en A44 de stad uit richting Arnsberg. Vervolgens gaat de weg verder over de A445 en de A46 naar Winterberg. Neem afslag 71 Bestwig en sla linksaf de B7 op. Neem bij Olsberg de B480 naar Winterberg en volg de weg naar het centrum van de stad. Parkeren kan op verschillende plekken in Winterberg gratis of voor slechts €3,00 per dag.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.