Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Keulen airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Keulen

Auto huren Keulen

Keulen is al eeuwenlang een belangrijke stad. Met zijn gunstige ligging aan de Rijn, veerkracht en veelzijdigheid van de stad weet Keulen vele toeristen aan zich te binden. De wereldberoemde Dom van Keulen en de vele knap gerestaureerde historische gebouwen gaan hand in hand met de moderne gebouwen die tijdens de wederopbouw Keulen weer op de kaart hebben gezet. Met een enorm aanbod aan musea, winkels en een levendig centrum is het een moderne stad met veel te bieden voor de reiziger die wat ander wil ontdekken tijdens een stedentrip of vakantie. Huur een auto op Keulen Bonn Airport en ontdek Keulen en haar prachtige omgeving.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Keulen?

Op vliegveld Keulen Bonn bevinden zich enkele internationale verhuurbedrijven en een Duitse autoverhuurder. De balies van de bedrijven zijn in de aankomsthal in Terminal 2 te vinden. Op vliegveld Keulen zijn Hertz, Avis, Europcar, Enterprise, Buchbinder en Sixt te vinden.

Benzinepomp in de buurt van Keulen

Houdt er rekening mee dat verhuurbedrijven de huurauto retour verwachten met een volle benzinetank.

Op het terrein van Köln-Bonn Airport is een tankstation te vinden. Langs de rotonde ligt de benzinepomp. Vanaf Terminal 2 waar de autoverhuurbedrijven te vinden zijn gaat de route langs de Terminal rihcting Porz/Flughafen. Neem op de rotonde de tweede afslag, daar bevindt zich de benzinepomp. Vanaf de Terminal op vliegveld Keulen naar de benzinepomp is ongeveer 500 meter en 2 minuten rijden met de huurauto.

Vanaf vliegveld Keulen

Vanaf vliegveld Keulen Bonn is het slechts een kwartier met de huurauto en 15 kilometer naar het centrum van Keulen. Vanaf het vliegveld is het richting uitgang naar de L84 en vervolgens naar de A59 richting Keulen. Neem vervolgens de A559 en vervolg de weg over de Östliche Zubringerstraße/L124. Ga linksaf de L111 op en steek de Rijn over naar het centrum van Keulen.

Op bestemming aankomen

Keulen

Het stadscentrum van Keulen werd tijdens de Tweede Wereldoorlog bijna geheel verwoest. Vele historische gebouwen werden hersteld en gerestaureerd waar dat kon, toch is het stadcentrum nu vooral modern en zijn de gebouwen grotendeels uit deze wederopbouw. Het centrum van Keulen geeft hiermee een mooie mix aan oud e nieuw, geschiedenis en moderne tijd, bezienswaardigheden en leven in de stad. De vele musea, festivals, winkels, scholen en restaurants geven volop keuze om de stad op een hel eigen manier te beleven. Uiteraard mogen de Dom van Keulen, de prachtige Romaanse basilieken en de Jugendstilwijk Belgisches Viertel niet ontbreken op de wensenlijst voor een trip naar Keulen. De huuruauto parkeren in het centrum van Keulen is veelal goed te doen, ook op drukke momenten zijn er vaak nog parkeerplekken te vinden in de parkeergarages. Houdt wel rekening met parkeergeld in en rondom het centrum, de tarieven liggen rondom de €3,00 per uur.

Bonn

Huur een auto in Keulen en ontdek de oude hoofdstad van Bondsrepubliek Duitsland of West-Duitsland, een culturele metropool die absoluut niet is ingedut nadat Berlijn de hoofdstad van Duitsland werd na de Duitse hereniging. De stad kent een lange geschiedenis waarin de grootse charme en internationale allure van Bonn nooit weg is geweest. Met talloze musea, prachtige oude gebouwen en een modern stadsleven is Bonn verrassend leuk en interessant om te bezoeken. Plaatsen uit de Duitse politiek als Palais Schaumburg, festiviteiten als het Beethovenfest, belangrijke musea als Kunsmuseum Bonn en Bundeskunsthalle en het enorme stadspark Rheinaue geven een idee van de veelzijdigheid van Bonn. Vanaf Keulen is Bonn ongeveer een half uur met de huurauto en zo'n 30 kilometer. Vanaf Keulen gaat de route zuidwaarts over de 51 naar de A555 richting Bonn. De A555 gaat over in de K1 die richting het centrum van Bonn gaat. Bonn heeft weinig parkeerplek op straat, de meeste parkeerplaatsen zijn in de parkeergarages te vinden. Parkeren kost €1,00 tot €2,00 per uur, afhankelijk van de locatie.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.