Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Detroit Wayne County airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Detroit Wayne County

Auto huren Detroit Wayne County

De bakermat van Motwon, techno en de burgerrechtenbeweging. Niet ver van Lake Erie, Lake Saint Clair en de Canadese grens. Een prachtige skyline, succesvolle sportteams en verschillende prachtige gebouwen en musea die een bezoek waard zijn. Detroit heeft heel verschillende kanten en een heel eigen sfeer. Ontdek Detroit en de omgeving van de stad met een huurauto via Skyscanner tijdens de vakantie naar Amerika.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Detroit Wayne County?

Op vliegveld Detroit Wayne County zijn verschillende internationaal opererende autoverhuurbedrijven te vinden. Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National en Thrifty zijn op het vliegveld actief. De balies van de autoverhuurbedrijven bevinden zich op Lucas Drive, er gaat een shuttle bus van de Ground Transportation Centres in elke Terminal. Volg de borden Ground Transportation in de Terminal om de shuttlebus naar de autoverhuurbedrijven te nemen.

Benzinepomp in de buurt van Detroit Wayne County

De meeste autoverhuurbedrijven hanteren een vol-volbeleid waarbij de huurauto met een volle benzinetank wordt opgehaald en retour komt. Vraag vooraf naar de voorwaarden om niet voor extra kosten voor benzine en tanken komen te staan.

Op ruim 1 kilometer en ongeveer 3 minuten rijden van de autoverhuurbedrijven op vliegveld Detroit Wayne County is het dichtstbijzijnde tankstation te vinden. Neem Lucas Drive richting uitgang en sla rechtsaf naar Middlebelt Road. Voor de kruising met Goddard Road en Wick Road is de benzinepomp aan de rechterkant te vinden.

Vanaf vliegveld Detroit Wayne County

Het stadscentrum van Detroit, Downtown, ligt op ongeveer 30 kilometer en 25 minuten rijden met de huurauto van vliegveld Detroit Wayne County. Neem vanaf de balies van de autoverhuurbedrijven op het vliegveld van Detroit op Lucas Drive de afslag rechtsaf naar Goddard Road. Sla linksaf naar Middlebelt Road en voeg in op de I-94 East richting Detroit. Neem afslag 212A en sla rechtsaf naar Livernois Avenue, sla vervolgens linksaf naar Michigan Avenue. Blijf op Michigan Avenue en ga het centrum van Detroit in.

Op bestemming aankomen

Detroit

Detroit staat om uiteenlopende zaken bekend, Motwonmuziek, de burgerrechtenbeweging, leegstand en faillissement. De stad heeft een heel eigen en soms wat rauwe sfeer waar muziek, sport en en sociale verhoudingen een plek opeisen. Detroit is een stad die het beste te bezoeken is na het lezen van wat reisverhalen of reisboeken over de stad. Bezoek zeker Belle Isle, Michigan Central Station, Eastern Market en wandel door Downtown en Midtown om echt de sfeer van de stad te proeven. Eight Mile Road is een bijzondere plek om de economische en sociale tegenstellingen in de stad te zien. Het Motown Historic Museum en Detroit Theatre District zijn ook zeker de moeite waard. Parkeren in Detroit is gemakkelijk, er rijden veel minder auto's dan dat er plek voor is wegens de crisis. Het is aan te raden om een beveiligde parkeergarage voor de huurauto te gebruiken, parkeren kost in het centrum rond de €4,00 per uur.

Bay City

In de omgeving van Detroit zijn talloze leuke uitstapjes te doen. Niagara Falls, Toronto en Pittsburgh liggen op ongeveer 4 uur rijden van Detroit. Iets dichterbij is Bay City te vinden wat uitkijkt op Lake Huron. Geniet van het water en de natuur terwijl het gemak van de benodigde voorzieningen in Bay City te vinden zijn. Bay City ligt op 190 kilometer en een uur en drie kwartier rijden met de huurauto van Detroit. Neem vanuit Detroit de I-375 richting Interstat 75/Flynt. Neem afrit 164 naar M-13/Wilder Road. Sla rechtsaf naar East Beaver Road en sla linksaf naar M-274 Noprth nar Bay City State Recreation Area. In het prak zijn verschillen parkeerterreinen waar de huurauto gratis geparkeerd kan worden.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.