Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Genua airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Genua

Auto huren Genua

Als u een auto wilt huren in Genua, bijvoorbeeld omdat u op vakantie gaat naar Noord-Italië of een zakenreis gaat maken, dan kunt u het beste uw huurauto reserveren via Skyscanner.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Genua

Cristoforo Colombo Airport, zoals de luchthaven van Genua officieel heet, ligt iets meer dan 7 kilometer ten westen van de Noord-Italiaanse stad Genua, in de regio Liguria. Op de luchthaven van Genua bevinden zich diverse autoverhuurbedrijven, waaronder Avis, Budget, Europcar, Keddy, Maggiore, Sicily by Car, Sixt en Thrifty. Alle autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Genua hebben een balie in de aankomsthal, u hoeft dus nooit ver te lopen nadat u uw koffers van de band heeft gepakt. Zodra alle formaliteiten zijn afgehandeld wordt u naar uw huurauto gebracht, die op de parkeerplaats naast de terminal op u staat te wachten.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Genua

Bij veel autoverhuurbedrijven die op Genua Cristoforo Colombo Airport gevestigd zijn dient u uw huurauto aan het einde van uw verblijf weer met een volle tank in te leveren. Dit is echter geen probleem, want in de nabijheid van de luchthaven van Genua zijn diverse tankstations te vinden. Rijdt u vanuit westelijke richting via de SS1 (Strada Statale 1) naar de luchthaven dan ziet u vlak voor de afslag naar de luchthaven een Esso tankstation. Ook als u vanuit Genua via de SS1 naar de luchthaven gaat rijden kunt u tanken bij een Esso tankstation, dat zich eveneens vlak voor de afslag naar de luchthaven bevindt. Daarnaast kunt u uiteraard ook in Genua zelf tanken, want vanaf daar is het nog maar een klein eindje rijden naar het vliegveld.

Met de huurauto naar Genua rijden

Met uw huurauto bent u bij weinig verkeersdrukte binnen ongeveer 20 minuten in het centrum van Genua. Rijd daarvoor vanaf het luchthaventerrein via de Via Pionieri e Aviatori d'Italia naar de SS1 en volg dan de borden naar Cornigliano Centro. Blijf vervolgens de borden naar Centro / Sopraelevata / Nervi volgen en neem de juiste afslag naar uw eindbestemming. Op de route van het vliegveld naar het centrum van Genua hoeft u nergens tol te betalen.

Genua

Genua is een prachtige historische stad vol bezienswaardigheden, zoals de Palazzo Ducale, het Paleis van Rolli en de imposante Villa Pallavicini in Pegli. Wilt u meer te weten komen over deze indrukwekkende stad, lees dan welke bezienswaardigheden in Genua u allemaal zeker gezien moet hebben en welke hotels in Genua u allemaal via Skyscanner zou kunnen boeken.

De historische binnenstad van Genua is een ZTL-zone (“Zona Traffico Limitato”), wat betekent dat deze vierentwintig uur per dag uitsluitend toegankelijk is voor automobilisten die in het centrum wonen. U kunt met uw huurauto dus niet door de binnenstad van Genua rijden, zelfs als u daar een hotel heeft geboekt. Het beste kunt u uw huurauto parkeren in een van gemeentelijke parkeergarages, want de (betaalde) parkeerplaatsen rondom de ZTL-zone zijn meestal allemaal bezet. De parkeergarages die zich het dichtst bij de ZTL-zone bevinden zijn P1 (Autopark Piccapietra, Piazza Piccapietra 58), P2 (Parking Largo 12 Ottobre, Largo 12 Ottobre), P3 (City Park, Via Gabriele D'Annunzio 6) en P5 (Marina Park, Via della Marina).

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.