Genua

15 dec. 2018 - 16 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Best Western Premier Chc Airport, Mercure Genova San Biagio en NH Genova Centro drie van de beste goedkope hotels in Genua. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Genua zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Genua?

9,8
Fans van geschiedenis
6,8
Kunstliefhebbers
6,2
Fans van de buitensport
6,2
Reizende Gezinnen
6,2
Spitiruele Zoekers
Beoordelingen van leden (62)
Cindy Pain
Cindy PainSeattle
11-07-16

Genova is het maritieme centrum van Italië. Het heeft een belangrijke geschiedenis van het land. Het is zeker een werkende stad en grittier dan de meer populaire visie die u kan hebben, maar een bezoek aan de oude stad kunt u een lang vervlogen tijden te ervaren. Ik hou van de kleuren van deze huizen bij elkaar geclusterd.

Peter Koghee
Peter KogheeAmsterdam
13-05-16

GENOVA / GENOA / GENUA Een bezoek aan de havenstad Genua is de juiste keuze voor iedereen. Een perfecte combinatie voor wijn, eten en liefhebbers van architectuur. Ook een geweldige plek om te genieten van musea, paleizen, villa's en pleinen. En een hemel voor het winkelend publiek! En het is de geboorteplaats van Columbus.

Spencer Samuel
Spencer Samuel
03-11-15

Zorg ervoor dat u een rondleiding door de oude stad Genua duren voordat de middeleeuwen en de renaissance architectuur!

Eric Brink
Eric BrinkPleasant Hill
14-05-14

Genua of Genova was Gayle en mijn laatste halte tijdens onze recente Italië vakantie. Deze stad is niet te verwarren met Genoa Nevada, waar veel leden van de uitgebreide familie Gayle live. We namen de trein van Cinque Terre in de middag en vlogen de volgende dag. Tussendoor liepen we rond, genoten van de vele gezellige straatjes van de oude stad, goed gegeten, liepen in en uit van de prachtige kerken, en wandelden door de oude haven.

Plan een reis naar Italië