Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Innsbruck airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Innsbruck

Auto huren Innsbruck

Gaat u naar Innsbruck vliegen en wilt u daar een auto tot uw beschikking hebben? Dan kunt u dankzij Skyscanner heel eenvoudig een auto huren op Innsbruck Airport.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Innsbruck

Innsbruck Airport, ook wel Kranebitten Airport geheten, is de grootste internationale luchthaven van Tirol en ligt op nog geen 4 kilometer van het centrum van Innsbruck. Op het vliegveld van Innsbruck zijn diverse autoverhuurbedrijven gevestigd, waaronder Hertz, Avis, Buchbinder, Europcar, Enterprise, Megadrive, Thrifty en Sixt. Deze autoverhuurbedrijven zijn allemaal in de luchthaventerminal vertegenwoordigd, u hoeft dus na aankomst nooit ver te sjouwen met uw koffers. Innsbruck Airport ligt aan de A12, u bent dus nadat de sleutels van uw huurauto aan u overhandigd zijn binnen enkele minuten op de snelweg richting Innsbruck en alle populaire skigebieden in Tirol.

Tankstations in de omgeving van Innsbruck Airport

Bij de meeste autoverhuurbedrijven geldt dat u uw huurauto met een volle tank dient in te leveren. Gelukkig zijn er rondom de luchthaven van Innsbruck talloze tankstations te vinden. Indien u uit het centrum van Innsbruck komt kunt u het beste tanken bij een van de BP’s op route 171, vlak voordat u de afslag naar de luchthaven neemt. Rijdt u vanuit oostelijke of westelijke richting via de snelweg E45 / A12 naar het vliegveld dan kunt u voordat u de afslag naar de luchthaven neemt bij diverse tankstations tanken.

Met de huurauto naar Innsbruck rijden

Als u nadat u bent aangekomen op Innsbruck Airport met uw huurauto naar het centrum Innsbruck gaat rijden kunt u het beste binnendoor via route 171 naar de stad rijden. Indien u in het oostelijke deel van de stad moet zijn kunt u ook eerst de E45 / A12 oprijden en dan afslag 75 naar Innsbruck Mitte of afslag 73 naar Innsbruck Ost nemen, afhankelijk van waar uw hotel in Innsbruck zich bevindt.

Innsbruck

De Oostenrijkse stad Innsbruck ligt midden in Tirol en barst van de gezellige cafés, restaurants en winkeltjes. Daarnaast telt de stad enkele interessante musea, zoals het Goldenes Dachl & Museum en het Hofkirche & Volkskunst Museum. Wilt u weten wat er allemaal in Innsbruck te doen is, lees dan welke bezienswaardigheden in Innsbruck u zeker gezien moet hebben.

Vrijwel overal in het centrum van Innsbruck geldt betaald parkeren op de openbare weg, kaartjes hiervoor kunt u kopen bij de parkeerautomaat. Wilt u het liefst zorgeloos uw huurauto parkeren dan kunt u deze het beste zetten in een overdekte parkeergarage, zoals de Altstadtgarage (Innrain 4), Bahnhofs Garage (Südtiroler Platz 3-5 ) of City Garage (Kaiserjägerstraße 1). Daarnaast zijn er twee Park & Ride parkeerplaatsen te vinden in Innsbruck, te weten de Park & Ride Olympiaworld en de Park & Ride Hafen. Indien u uw huurauto op een Park & Ride parkeerplaats neerzet betaalt u een stuk minder dan in de binnenstad. Bovendien kunt u met uw Park & Ride parkeerkaartje met maximaal vijf personen gratis met het openbaar vervoer naar de binnenstad van Innsbruck reizen. Bent u van plan om in de stad te overnachten, dan is het raadzaam een hotel te kiezen dat over eigen parkeerfaciliteiten beschikt.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.