Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Inverness airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Inverness

Auto huren Inverness

Gaat u naar het Schotse plaatsje Inverness vliegen? Dan heeft u de mogelijkheid om een auto te huren op Inverness Airport. Skyscanner kan u helpen heel eenvoudig een huurauto op het vliegveld van Inverness te reserveren, zodat u daarna alle vrijheid heeft om op eigen houtje de Schotse Hooglanden te gaan verkennen.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Inverness

De luchthaven van Inverness, officieel Inverness Airport genoemd, bevindt zich ca. 8 kilometer ten noordoosten van Inverness, in Schotland. Op het vliegveld van Inverness zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Hertz, Avis, Europcar, InterRent en Keddy. Alle autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd in de aankomsthal van de terminal, u hoeft dus na aankomst nooit ver met uw bagage te sjouwen. Nadat uw autoverhuurovereenkomst in orde is gemaakt wordt u naar uw huurauto gebracht, die meestal al voor u klaar staat op het parkeerterrein naast het terminalgebouw.

Tankstations in de omgeving van Inverness Airport

Afhankelijk van de afspraken die u met uw autoverhuurbedrijf heeft gemaakt dient u uw huurauto mogelijk aan het einde van uw verblijf in Schotland weer met een volle tank in te leveren. Dit is echter geen enkel probleem, want rondom Inverness Airport zijn diverse tankstations te vinden. De tankstations die het zich het dichtst bij de luchthaven van Inverness bevinden liggen in de stad Inverness, hier vindt u onder meer een Esso, Morrisons en Tesco tankstation. Daarnaast zijn in het dorpje Nairn, dat zich ca. 5 kilometer ten noorden van het vliegveld bevindt, enkele tankstations te vinden waar u kunt tanken met uw huurauto.

Met de huurauto naar Inverness rijden

Als u met uw huurauto vanaf het vliegveld direct naar Inverness gaat rijden dient u als u het luchthaventerrein afrijdt de A96 op te gaan en de borden richting Inverness te volgen. Zodra u bij de rotonde met de A9 aankomt slaat u rechtsaf, en bij de rotonde die daarna volgt slaat u linksaf. U bent nu op de A82, welke rechtstreeks naar het centrum van de stad leidt. Zonder files en verkeersopstoppingen duurt de autorit van Inverness Airport naar het centrum van de stad ongeveer twintig minuten.

Inverness

Inverness ligt in het noorden van Schotland, aan de noordzijde van de Great Glen bij de monding van de rivier de Ness, en wordt beschouwd als de hoofdstad van de Schotse Hooglanden. Wilt u weten wat er allemaal in en rondom Inverness te doen is, lees dan welke bezienswaardigheden in Inverness u echt gezien moet hebben. Ook kunt kan Skyscanner u laten zien in welke hotels in Inverness u allemaal kunt overnachten.

Als u in het centrum van Inverness wilt parkeren dient u daarvoor te betalen. Het is uiteraard mogelijk om uw huurauto op de openbare weg te parkeren en een parkeerkaartje bij een automaat te kopen, maar u kunt uw huurauto ook in één van de vele parkeergarages zetten, zoals bijvoorbeeld The Old Town Rose Street Multi Storey Car Park bij Farraline Park, of de Eastgate Centre and Falcon Gallery Car parking op Millburn Road. Mocht u van plan zijn om in Inverness te gaan overnachten dan kunt u het beste een hotel boeken dat over eigen parkeerfaciliteiten beschikt.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.