Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Kos airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Kos

Auto huren Kos

Gaat u lekker op vakantie naar Kos? Reserveer dan een huurauto via Skyscanner, want dan heeft u alle vrijheid en kunt u op eigen houtje pittoreske dorpjes, historische bezienswaardigheden en afgelegen strandjes bezoeken.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Kos

De luchthaven van Kos, ook wel Kos Island International Airport of Hippocrates Airport genoemd, ligt nabij het dorpje Antimachia en is een populaire bestemming voor zon-, natuur- en cultuurliefhebbers. Op de luchthaven van Kos zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, zoals Avis, Europcar, Hertz en Thrifty. Alle autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Kos zijn vertegenwoordigd in het terminalgebouw, u hoeft maar enkele stappen te lopen nadat u uw koffers van de band heeft gepakt. Zodra u uw autoverhuurovereenkomst heeft ondertekend kunt u direct doorlopen naar uw huurauto, die op de parkeerplaats naast de terminal op u staat te wachten.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Kos

Bij de meeste autoverhuurbedrijven op Kos Airport geldt dat u uw huurauto aan het einde van uw vakantie met een volle tank dient in te leveren. Het beste kunt u tanken in Kos Stad, hier zijn vier tankstations te vinden die ruime openingstijden hebben. Ook in en bij andere dorpjes op het eiland kunt u een tankstation aantreffen, maar deze zijn niet altijd geopend.

Met de huurauto Kos verkennen

Kos is een klein eiland en heeft geen snelwegen. Wel zijn een aantal hoofdwegen te onderscheiden, waaronder de Epar Od Ko Kefalou die vanaf de luchthaven via Antimachia en Zipari naar Kos Stad leidt en langs populaire badplaatsen als Marmari en Tigkaki loopt, en in westelijke richting via Kefalos naar het zuidelijkste puntje van Kos leidt. Alle andere wegen zijn klein en soms slecht geasfalteerd. Daarnaast hebben veel wegen op Kos een beperkte bewegwijzering, het is dus aan te raden om een gedetailleerde kaart mee te nemen of een navigator via uw autoverhuurbedrijf te huren.

Kos

De vakantiebestemming Kos is vooral in trek vanwege de zon die er het grootste gedeelte van het jaar uitbundig schijnt, maar daarnaast zijn op dit prachtige Griekse eiland prachtige natuurparken en talloze interessante bezienswaardigheden te vinden, zoals het gezellige Kos Stad, de thermale bron Embrós Thérme, het toeristische dorpje Zia, de ruïnes van de Agios Stefanos-basiliek en het spookdorpje Paléa Pýli. Wilt u weten wat u allemaal op Kos kunt doen, lees dan welke bezienswaardigheden op Kos u zeker niet mag missen. Bent u tevens op zoek naar vakantie accommodatie, bekijk dan welke hotels op Kos u zou kunnen boeken.

Kos is klein van formaat, maar ondanks de vele toeristen die het eiland jaarlijks te verwerken krijgt zult u niet snel te maken krijgen met verkeersopstoppingen, en ook parkeren is meestal geen probleem. Alleen in Kos Stad en in populaire badplaatsen als Marmari en Tigkaki kunt u moeite hebben om te parkeren. Uw autoverhuurbedrijf zal u mogelijk informeren over waar u beter wel en niet kunt parkeren, maar als algemene richtlijn geldt dat u nergens bij de haven van Kos mag parkeren. Daarnaast kunt u de kleine eenrichtingsstraatjes in het centrum van Kos beter vermijden, en uw huurauto op een niet-aangewezen parkeerplaats zetten is een groot risico omdat dan de kans groot is dat u een parkeerboete krijgt. Net even buiten het centrum van Kos bevindt zich een groot parkeerterrein, dus als u zorgeloos wilt parkeren kunt u het beste uw huurauto daar neerzetten.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.