Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Klagenfurt airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Klagenfurt

Auto huren Klagenfurt

Wie voor een vakantie of zakenreis naar Klagenfurt gaat vliegen heeft de mogelijkheid om een auto te huren op Klagenfurt Airport. Indien u dat wenst kunt u heel eenvoudig via Skyscanner een huurauto op het vliegveld van Klagenfurt reserveren.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Klagenfurt

De luchthaven van Klagenfurt, ook wel Klagenfurt Airport of Kärnten Airport genoemd, bevindt zich op nog geen 3 kilometer ten noordoosten van de stad Klagenfurt, in het zuiden van Oostenrijk. Op het vliegveld van Klagenfurt zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, zoals Avis, Buchbinder, Budget, Enterprise, Europcar, Hertz, Megadrive, Sixt en Thrifty. Al deze autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd in de terminal van de luchthaven, u hoeft dus nooit ver te lopen nadat u uw koffers van de band heeft gepakt. Zodra uw verhuurpapieren in orde zijn gemaakt wordt u naar uw huurauto gebracht, die meestal buiten op de parkeerplaats al voor u klaar staat.

Tankstations in de omgeving van Klagenfurt Airport

De kans is groot dat u uw huurauto aan het einde van uw verblijf in Oostenrijk weer met een volle tank dient in te leveren, het is daarom aan te raden om voordat u uw huurauto terugbrengt uit te zoeken waar u het beste kunt tanken. Het dichtstbijzijnde tankstation bevindt zich op het luchthaventerrein, vlak bij de terminal. Daarnaast kunt u uiteraard ook in Klagenfurt zelf tanken, want in dit pittoreske Oostenrijkse stadje zijn diverse tankstations te vinden.

Met de huurauto naar Klagenfurt rijden

Als u van plan bent om vanaf het vliegveld van Klagenfurt direct met uw huurauto naar het centrum van de stad te gaan rijden dient u als u het luchthaventerrein afrijdt linksaf te slaan en de Flughafenstrasse op te rijden. Na enkele minuten slaat u vervolgens weer linksaf en rijdt u de Sankt Veiter Strasse in. Blijf deze weg volgen, dan komt u na enkele minuten vanzelf in het centrum van de stad terecht. De autorit van Klagenfurt Airport naar de binnenstad duurt meestal nog geen tien minuten.

Klagenfurt

Klagenfurt am Wörthersee, zoals deze stad officieel heet, is de hoofdstad van de Oostenrijkse deelstaat Karinthië en telt ondanks dat het klein van formaat is toch heel veel historische bezienswaardigheden, zoals de prachtige Dom, het Landhaus en de welbekende Lindwurmbrunnen. Wilt u weten wat u allemaal in Klagenfurt kunt gaan zien en doen, lees dan welke bezienswaardigheden in Klagenfurt u zeker niet mag missen. Ook kunt u via Skyscanner bekijken in welke hotels in Klagenfurt u allemaal kunt overnachten.

Overal in het centrum van Klagenfurt geldt betaald parkeren, maar het aantal beschikbare parkeerplaatsen is zeer beperkt. U kunt uw huurauto daarom beter neerzetten in een van de zes parkeergarages die zich in en rondom de stad bevinden, waaronder P1 (Domgarage, Paulitschgasse 13), P2 (Apcoa Lindwurm, Neuer Platz 13), P3 (Apcoa Heiligengeist, Villacher Ring) en P4 (Theatergarage, Purtscherstraße 1). Indien in Klagenfurt wilt gaan overnachten kunt u het beste een hotel uitkiezen dat over eigen parkeerfaciliteiten beschikt, dan heeft u geen omkijken naar uw auto terwijl u bezienswaardigheden in Klagenfurt gaat bekijken.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.