Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Ljubljana airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Ljubljana

Auto huren Ljubljana

De hoofdstad van Slovenië is een veelzijdige stad waarin geschiedenis, cultuur en leven in een moderne hoofdstad samen komen. Ljubljana kent een bijzondere en lange geschiedenis die in de architectuur van de stad terug is te zien. Zowel Renaissance en Jugendstil als communistische bouwwerken zijn te bewonderen. De stad kent veel groen en een bruisend stadleven waardoor het makkelijk is om in de sfeer van Ljubljana een plek te vinden. Met een huurauto is het prachtige Sloveense landschap in de omgeving van de stad te ontdekken. Vooraf een auto huren op Ljubljana Airport via Skyscanner is aan te raden om zo de beste deal te vinden. Een heerlijke vakantie in Slovenië kan dan beginnen.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Ljubljana?

Tegenover de passenger terminal is het parkeerdek te vinden waar de autoverhuurbedrijven op Ljubljana Airport zijn gevestigd. In het parkeergedeeldte zijn Atet Rent a Car, Avis, Budget, Dollar/Thrifty, Europcar, Hertz, Avant Car, Sixt, Agio Rent a Car, ABC Rent a Car en Enterprise te vinden. De verschillende bedrijven bieden veel keuze voor reizigers die een auto willen huren.

Benzinepomp in de buurt van Ljubljana

Houdt er rekening mee dat de meeste autoverhuurbedrijven de huurauto retour verwachten met een volle tank bezine. Wanneer de tank niet vol is, kunnen er extra kosten worden doorberekend.

Het dichtstbijzijnde tankstation bij Ljubljana ligt op 4 kilometer afstand en ongeveer 5 minuten rijden met een huurauto. Vanaf het vliegveld gaat de route over de 104 richting Kranj. In plaats van de aansluiting naar de A2 naar Ljubljana gaat de route verder over de 104. Langs de 104, voor de aansluiting met de A2 bij knooppunt Kranj-vzhod, ligt de benzinepomp aan de linkerhand.

Vanaf vliegveld Ljubljana

Vanaf Ljubljana Airport naar het centrum van Ljubljana is 25 kilometer en ongeveer 25 minuten rijden met de huurauto. De route gaat vanaf het vliegveld over de 104 via de Sencur naar de A2 richting Ljubljana. Bij afslag 14 Ljubljana Sud gaat de route richting de stad over de 8. Afhankelijk van de eindbestemming is de route ongeveer 25 kilometer.

Op bestemming aankomen

Ljubljana

De hoofdstad van Slovenië kent een lange geschiedenis en een bruisend stadsleven, wat Ljubljana een geliefde bestemming maakt bij reizigers met uiteenlopende interesses. De architectuur uit verschillende eeuwen is enorm interessant en statig, de vele musea geven een beeld van de cultuur en gerschiedenis, terwijl de vele festivals en terrasjes in de stad het moderne stadsleven omarmen. Het Preserenplein, de Sint-Nicholaaskathedraal en natuurlijk het kasteel Ljubljanski Grad zijn bezienswaardigheden die zeker een bezoekje verdienen. Parkeren in het centrum van Ljubljana is niet moeilijk aangezien de stad voldoende parkeerplaatsen heeft en onder andere een goed P+R-systeem heeft. Parkeren in het centrum kost ongeveer €1,20 tot €1,80 per uur.

Polhograjski Dolomiti

De Polhov Gradec Dolomites zijn geliefd wegens de prachtige groene bergen en het adembenemde uitzicht. Voor wandelaars en natuurliefhebbers is dit gebied een weelde, het uitgestrekte groen met talloze paden om te ontdekken laten de natuurlijke pracht en praal van Slovenië zien. Dit natuurgebied ligt niet ver van Ljubljana, op ongeveer 25 kilometer afstand ligt dit gebied. Dat is ongeveer 40 minuten rijden met een huurauto. Van de stad naar de weelderige natuur is een van de vele mooie kanten van Ljubljana. Huur een auto om alles van dit mooie stuk Slovenië te zien.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.