Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Katowice airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Katowice

Auto huren Katowice

De vele festivals in de stad, de musea, de bijzondere architectuur en bezienswaardigheden in combinatie met de bedrijvigheid en vele parken die uitnodigen om te genieten zorgen voor een bijzondere ervaring in Katowice. Ongekend Pools en toch heel eigen. De stad kent een roerige geschiedenis en invloeden uit buurlanden zijn terug te zien in de stad en cultuur. De bedrijvigheid en industrie zorgen ervoor dat Katowice het centrale punt van de provincie is geworden en gebleven. Door de mooie ligging in Zuid-Polen is Katowice een prachtig startpunt voor een reis door de provincie Silezië die bekend staat om de rijke geschiedenis en prachtige natuur. Met een huurauto is het gemakkelijk om de bruisende steden en mooie natuur te combineren en zo Polen echt te leren kennen. Goedkoop een auto huren in Katowice? Reserveer dan vooraf voor de huurauto die past bij de vakantie.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Katowice?

Op het vliegveld van Katowice zijn verschillende autoverhuurbedrijven actief en enkele autoverhuurders uit de stad bieden de optie om een huurauto op het vliegveld op te pikken. In Terminal A en B zijn Budget, GTP Service Car Rental, Jolcar, Silvercar, GT Cars, Enterprise, Express, Panek, Sixt, CarPolonia en Awos te vinden. Omdat er zoveel verschillende autoverhuurbedrijven actief zijn, is het slim om vooraf een huurauto te reserveren om zeker te zijn van de beste voorwaarden. Huur een auto veilig, goedkoop en betrouwbaar via Skyscanner.

Benzinepomp in de buurt van Katowice

Houdt er rekening mee dat verhuurbedrijven de huurauto retour verwachten met een volle benzinetank. Vraag vooraf naar de voorwaarden en huur een auto zonder vervelende verrassingen.

Op ongeveer anderhalve kilometer van Katowice Airport en zo'n 5 minuten rijden met de huurauto ligt het dichtstbijzijnde tankstation. Vanaf het vliegveld is het de DW913 volgen die bij de uitgang met een bocht naar links gaat. Vervolgens buigt de weg af naar rechts, bij de tweede zijstraat links bevindt zich de benzinepomp.

Vanaf vliegveld Katowice

Katowice Airport ligt op 30 kilometer en ongeveer 30 minuten rijden met de huurauto van het centrum van Katowice. De kortste route van vliegveld naar stad gaat vanaf het vliegveld van Katowice over de DW913, bij de uitgang van het vliegveld is het gelijk rechtsaf de Wolnisci/DW913 op. Bij de T-splitsing linksaf de Mlynska/DW913 op en de derde afslag rechtsaf de DW913 verder volgen. Bij de aansluiting met de DK86 gaat de route rechtsaf de DK86 op die naar Katowice gaat. Bij de aansluiting met de DK79 invoegen en de afslag richting centrum nemen. Afhankelijk van de exacte eindbestemming is het ongeveer een half uur met de huurauto naar Katowice.

Op bestemming aankomen

Katowice

Katowice is de hoofdstad van de Poolse provincie Silezië en kent een lange geschiedenis in de industie van onder andere kolen en mineralen. Nu is de stad het centrum van cultuur, industrie, transport en wetenschap in de regio. De stad en provincie kennen een bewogen geschiedenis en zijn onderdeel geweest van veschillende landen en heersers. Invloeden uit Polen, Duitsland, Bohemen en Oostenrijk zijn terug te zien in de stad. Katowice is in de 19e eeuw opgebouwd en uit die tijd zijn verschillende mooie bouwwerken te zien. De grootste kathedraal van het land is in Katowice te vinden en de verschillende stadsparken geven de stad een groene en gemoedelijke uitstraling. In de stad zijn vele kleine parkeerplaatsen waar gratis geparkeerd kan worden of voor een kleine bijdrage een beveiligde parkeerplaats kan worden gebruikt.

Niedzica

De Dujanecrivier is een rivier die tientallen kilometers door het prachtige Poolse landschap doorkruist. Met een bootje de rivier af en enkele uren genieten van het adembenemende bergachtige en ongekend groene landschap is een aanrader. In Niedzica kunnen bootjes worden gehuurd om de rivier mee af te varen. Vanaf Katowice is het ongeveer 2 ½ uur met de huurauto en zo'n 180 kilometer naar Niedzica. Vanaf Katowice is het de DK86 op en vervolgens de E40/E462 op richting Myslowice. Bij Krakow gaat de route naar de 7 zuidwaarts langs Krakow en vervolgens naar de DK7/E77 richting Chyżne/Zakopane.Bij Rabka-Zdroj gaat de DK7 over in de DK47. Bij Nowi Targ gaat de route naar de DK49/DW957 richting Jabłonka/Nowy SączNa Gronkow gat de route verder linksaf over de św. Elżbiety naar Niedzica. Bij het Niedzicakasteel worden boottochten aangeboden. Parkeren in en rond Niedzica is meestal goed te doen en gratis.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.