Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Leipzig airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Leipzig

Auto huren Leipzig

Gaat u voor een vakantie of zakenreis naar Leipzig vliegen? Dan heeft u de mogelijkheid om een auto te huren op het vliegveld van Leipzig. Skyscanner kan u helpen heel eenvoudig een huurauto op de luchthaven van Leipzig te reserveren.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Leipzig

De luchthaven van Leipzig, ook wel Leipzig / Halle Airport genoemd, bevindt zich ca. 14 kilometer ten zuidwesten van Leipzig en wordt vooral gebruikt door charter- en budgetmaatschappijen. Op het vliegveld van Leipzig zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Avis, Budget, Firefly, Hertz, Sixt en Thrifty. Deze autoverhuurbedrijven zijn allemaal vertegenwoordigd in de aankomsthal van de luchthaven, u hoeft dus nadat u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gehaald nooit ver te lopen om uw huurauto af te halen. Nadat de autoverhuurovereenkomst in orde is gemaakt wordt u naar uw huurauto gebracht, die meestal al voor u klaar staat op een aparte parkeerplaats bij het terminalgebouw.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Leipzig

Afhankelijk van de afspraken die u met uw autoverhuurbedrijf heeft gemaakt dient u uw huurauto mogelijk aan het einde van uw verblijf weer met een volle tank in te leveren. Dit is echter geen probleem, want rondom Leipzig / Halle Airport zijn diverse tankstations te vinden, waaronder een Total tankstation aan de E49 bij afslag 22, een Aral tankstation aan de E49 bij afslag 18, een Aral tankstation aan de E51 bij de afslag Schkeuditz en eveneens een Aral tankstation aan de E51 bij de afslag Brehna.

Met de huurauto naar Leipzig rijden

Als u met uw huurauto vanaf het vliegveld van Leipzig direct naar de stad gaat rijden dient u als u het luchthaventerrein afrijdt de A14 richting Dresden / Leipzig te nemen. Kies vervolgens afslag 23 richting Leipzig-Mitte en blijf deze weg volgen, u komt dan vanzelf in het centrum van de stad terecht. Zonder files en verkeersopstoppingen duurt de autorit van de luchthaven naar de binnenstad van Leipzig een klein half uurtje.

Leipzig

Leipzig ligt in het voormalige Oost-Duitsland en is vooral bekend vanwege de vele beroemde componisten die hier gewoond en gewerkt hebben, zoals Johann Sebastian Bach, Richard Wagner en Felix Mendelssohn. In Leipzig zijn mede daarom veel historische bezienswaardigheden te bewonderen, en daarnaast kunt u er ook uitgebreid winkelen en uitgaan. Wilt u weten wat er allemaal in Leipzig te doen is, lees dan welke bezienswaardigheden in Leipzig u echt gezien moet hebben. Ook kan Skyscanner u laten zien in welke hotels in Leipzig u allemaal kunt overnachten.

Vrijwel overal in het centrum van Leipzig geldt betaald parkeren. Wilt u het liefst uw huurauto onbezorgd parkeren, dan kunt u hem het beste neerzetten in één van de tien parkeergarages die in en rondom het centrum van Leipzig te vinden zijn, waaronder P5 (Karstadt, Neumarkt 30), P6 (Burgplatz / Petersbogen, Petersstraße 36-44), P9 (Deutrichs Hof, Reichsstraße 1) en P10 (Marktgalerie, Thomasgasse 2). Indien u van plan bent om in Leipzig te gaan overnachten kunt u het beste een hotel boeken dat over eigen parkeerfaciliteiten beschikt, dan heeft u tijdens uw bezoek aan Leipzig geen omkijken naar uw huurauto.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.