Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op @@airport@@ airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur @@airport@@

Auto huren Lissabon

Lissabon is het perfecte startpunt voor een rondreis door Portugal, want deze charmante en pittoreske heuvelachtige stad barst van de gezellige cafés, restaurants en winkels. Als u een auto wilt huren in Lissabon dan kunt u deze eenvoudig reserveren via Skyscanner.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Lissabon

De luchthaven van Lissabon, ook vaak Lisbon Portela Airport of Lisbon Airport genoemd, ligt slechts 5 kilometer ten noorden van de historische binnenstad van Lissabon. Op het vliegveld van Lissabon zijn diverse autoverhuurbedrijven gevestigd, waaronder Avis, Europcar en Jardim. Alle autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Lissabon zijn vertegenwoordigd in de luchthaventerminal, u hoeft dus niet ver te lopen zodra u uw koffers van de band heeft gepakt.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Lissabon

De kans is groot dat u uw huurauto aan het einde van uw vakantie met een volle tank dient in te leveren, maar dit hoeft geen probleem te zijn want rondom de luchthaven bevinden zich diverse tankstations. Op de A35/E1 vindt u op nog geen kilometer afstand van het vliegveld een Galp, BP en Repsol tankstation, en ook op de IP7 zijn nabij de luchthaven enkele tankstations te vinden. Vergeet u desondanks om op de snelweg te tanken, dan kunt u ook rondom het luchthaventerrein bij enkele tankstations van BP terecht, op de Av. Severiano Falcao en nabij de rotonde van Av. Berlim.

Met de huurauto naar Lissabon rijden

Er zijn twee manieren om met uw huurauto naar Lissabon te rijden. De kortste route leidt binnendoor, waarbij u via de Av. Alm. Gago Coutinho naar de R. Febo Moniz dient te rijden, om vervolgens via de R. Santa Bárbara en de Paço da Rainha naar Largo Mitelo te gaan, waarna u in het centrum van de binnenstad terecht komt. Voor een eenvoudigere maar langere route rijdt u zodra u het luchthaventerrein afrijdt de E1 op richting IC19 / Sintra / EIXO Norte-Sul / 2ª Circular en neemt vervolgens na ca. 15 minuten afslag 5 richting M. Pombal Centro / Centro. Daarna volgt u de borden richting Centro. Zonder files duurt de reis van Lissabon Airport naar de historische binnenstad van Lissabon ongeveer een kwartier.

Lissabon

Lissabon is een gezellige stad vol historische bezienswaardigheden en prachtige vergezichten, waar u heerlijk kunt genieten van de lekkerste tapas en prachtige Fado muziek. Wilt u meer te weten komen over deze pittoreske stad, lees dan welke bezienswaardigheden in Lissabon u allemaal niet mag missen. Ook kan Skyscanner u helpen om hotels in Lissabon te reserveren.

Tijdens de spits kan het op sommige plaatsen in Lissabon erg druk zijn op de weg, de bewegwijzering laat soms wat te wensen over en ook het vinden van een parkeerplaats op de openbare weg kan wat tijd vergen. In het centrum van Lissabon dient u vrijwel overal te betalen om te parkeren. Vooral in de historische wijken Barrio Alto en Belém vindt u veel steile straatjes, vergeet daarom niet de handrem goed aan te trekken als u uw huurauto op een helling parkeert! Vertrouwt u uw parkeerkunsten niet, dan kunt u uw huurauto beter in een overdekte parkeergarage parkeren, bijvoorbeeld in Baixa of bij het grote winkelcentrum van Benfica.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.