Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op La Rochelle airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur La Rochelle

Auto huren La Rochelle

Gaat u op vakantie naar de zuidwestkust van Frankrijk en wilt u een auto huren op La Rochelle Airport? Lees dan hier wat u kunt verwachten als u met uw huurauto naar en door La Rochelle gaat rijden en hoe u heel snel en eenvoudig uw huurauto kunt reserveren via Skyscanner.

Autoverhuurbedrijven op vliegveld La Rochelle

De luchthaven van La Rochelle, officieel La Rochelle – Île de Ré Airport geheten maar meestal gewoon La Rochelle Airport genoemd, bevindt zich een kleine 3 kilometer ten noordwesten van de Franse stad La Rochelle, en wordt met name gebruikt door chartermaatschappijen en prijsvechters die vanaf dit vliegveld naar voornamelijk Britse en Franse bestemmingen vliegen. Op de luchthaven van La Rochelle bevinden zich talloze autoverhuurbedrijven, waaronder Avis, Hertz, Sixt en Thrifty. Alle autoverhuurbedrijven op La Rochelle Airport hebben een balie in de aankomsthal, u kunt hier dus direct heenlopen zodra u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gepakt.

Tankstations in de omgeving van La Rochelle Airport

Bij de meeste autoverhuurbedrijven op het vliegveld La Rochelle geldt dat u uw huurauto aan het einde van uw verblijf weer met een volle tank dient in te leveren op de luchthaven. Gelukkig is dat geen enkel probleem, want in het plaatsje La Rochelle, dat zich op nog geen tien minuten rijden van de luchthaven bevindt, zijn diverse tankstations te vinden. Zo vindt u op Avenue Carnot bij de rotonde een Apsi tankstation, op Avenue Pierre de Coubertin een Esso tankstation en op de rotonde bij Rue Alphonse de Saintonge eveneens een Esso tankstation.

Met de huurauto naar La Rochelle rijden

Indien u vanaf La Rochelle Airport direct naar het centrum van de stad wilt gaan rijden kunt u het beste via de Rue de Jura rijden en dan linksaf slaan bij de Avenue Modéré Lombard. Vervolgens slaat u linksaf bij de Avenue Raymond Poincaré, welke na de rotonde overgaat in de Avenue Carnot en enkele minuten later in de Avenue du Général Leclerc. Blijf deze weg volgen, dan komt u vanzelf in het hartje van de stad terecht. Zonder files en opstoppingen duurt de autorit van La Rochelle – Île de Ré Airport naar het centrum van de stad niet meer dan een kwartier. Onderweg hoeft u nergens tol te betalen.

La Rochelle

Het Franse plaatsje La Rochelle ligt aan de westkust van Frankrijk, aan de Baai van Biskaje. Met name de pittoreske oude haven van de stad trekt veel toeristen, die hierheen gaan om van het uitzicht te genieten en in een van de vele visrestaurants te eten. Daarnaast kunnen vanuit de haven allerlei boottripjes worden gemaakt, onder meer naar Île d'Aix en het van het gelijknamige televisieprogramma bekende Fort Boyard. Wilt u weten wat u allemaal in deze mooie stad kunt gaan doen en bezichtigen, lees dan welke bezienswaardigheden in La Rochelle u allemaal gezien moet hebben en welke hotels in La Rochelle u zou kunnen reserveren.

Vooral tijdens de vakantieperiodes kan het druk zijn op de toegangswegen naar en in de binnenstad van La Rochelle. Mocht u geen parkeerplekje op de openbare weg kunnen vinden dan kunt u uw huurauto ook parkeren op een parkeerterrein, zoals bijvoorbeeld het parkeerterrein Jean Moulin, waar u nadat u een parkeerkaartje heeft gekocht gebruik kunt maken van een shuttlebus die u naar het centrum van de stad brengt.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.