La Rochelle

12 dec. 2018 - 13 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Séjours & Affaires La Rochelle Les Minimes, Hôtel Les Rosiers en Hôtel Le Rupella drie van de beste goedkope hotels in La Rochelle. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in La Rochelle zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over La Rochelle?

9,8
Fijnproevers
9,6
Reizende Gezinnen
9,0
Fans van geschiedenis
8,3
Fans van de buitensport
6,4
Kunstliefhebbers
Beoordelingen van leden (28)
Rosemary B
Rosemary B
18-04-16

Je kunt niet een bezoek Charente Maritime zonder het zien van La Rochelle. Het hele pakket, pubs, restaurants, markten en muziek. Prachtige jachthaven en de stranden. U kunt het bootje vanaf de parkeerplaats Marina krijgen recht in de haven. Niet te missen.

John And Lin B
John And Lin B
18-04-16

Bezoek de prachtige en historische stad van La Rochelle, genieten van de prachtige architectuur en ervaar het heerlijke 'Moules et Frites' aan de haven kant tijdens het kijken naar de wereld gaat door.

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
18-04-16

Eenmaal thuis vissersvloten en de handel schepen naar de nieuwe wereld, La Rochelle nu veilig bewakers een van de grootste vloot van pleziervaartuigen in Europa. Voor het verlaten van de kalkstenen gevels van de goed bewaard gebleven "Vieux Port" (oude haven), fietsen rond het nabijgelegen Ile de Ré eiland, met zijn relaxte dorpjes en lange zandstranden. La Rochelle is iets meer dan 3 uur met de trein van Parijs.

Roe Roxs
Roe RoxsHollywood
18-04-16

Een prachtige havenstad met een interessante geschiedenis. U kunt een bezoek brengen aan de torens, rijden de reuzenrad, het Aquarium en nog veel meer. Zorg ervoor dat u het VVV-kantoor te bezoeken voor informatie over tours en eventuele aanvullende informatie. Zou heb het givien 5 sterren, maar ik had de kans om de gebieden waar de lokale bevolking hangen bezoeken niet.

Plan een reis naar Frankrijk