Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Lyon airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Lyon

Auto huren Lyon

Gaat u vliegen naar Lyon en wilt u na aankomst een huurauto tot uw beschikking hebben, bijvoorbeeld om een rondreis door Zuid-Frankrijk te gaan maken of naar de Franse Alpen te rijden? Ga dan snel naar de website van Skyscanner en ontdek hoe u heel eenvoudig een auto kunt huren op het vliegveld van Lyon.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Lyon

Het vliegveld van Lyon, ook wel Lyon–Saint-Exupéry Airport of Lyon International Airport genoemd, ligt 20 kilometer ten zuidoosten van het centrum van de prachtige Franse stad Lyon. Vanaf het vliegveld van Lyon zijn talloze bestemmingen in Zuid-Frankrijk, zoals Valence, Avignon en zelfs de Zwitserse stad Genève snel en gemakkelijk met de huurauto te bereiken. Daarnaast bent u vanaf het vliegveld van Lyon snel met uw huurauto in allerlei skigebieden in de Franse Alpen. Op de luchthaven van Lyon zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Avis, Budget, Europcar, Hertz, Keddy, Sixt en Thrifty. Al deze autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd in de aankomsthal van de luchthaven, u hoeft dus nadat u door de douane bent gegaan en uw koffers en eventuele skiuitrusting van de band heeft gehaald maar een klein eindje te lopen.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Lyon

Bij veel autoverhuurbedrijven op Lyon–Saint-Exupéry Airport geldt dat u uw huurauto aan het einde van uw vakantie weer met een volle tank dient in te leveren. Het is daarom raadzaam vooraf te weten waar u aan het einde van uw vakantie het beste uw huurauto kunt voltanken. Het tankstation dat zich het dichtst bij de luchthaven van Lyon bevindt ligt vlak naast het luchthaventerrein aan de D517E. Daarnaast kunt u als u vanuit Lyon komt tanken op diverse aanrijroutes naar de luchthaven, waaronder op de E15 en de D306.

Met de huurauto naar Lyon rijden

Als u met uw huurauto vanaf het vliegveld naar het centrum van Lyon gaat rijden dient u vanaf het luchthaventerrein de A432 op te rijden en vervolgens na ongeveer een kwartier afslag D383 / Périphérique-Sud richting Marseille / Saint-Étienne / Porte de Parilly te nemen. Rijd vervolgens de A7 op richting Paris / Lyon / Pierre-Bénite en neem na ongeveer 10 minuten de afslag richting Lyon-Centre. Zonder files en opstoppingen duurt de autorit van Lyon–Saint-Exupéry Airport naar het centrum van de stad ruim een half uur. Op enkele wegen naar het centrum van Lyon dient u tol te betalen.

Lyon

De Bourgondische stad Lyon bevindt zich in het midden van Frankrijk en is strategisch gelegen tussen Zuid-Frankrijk en de Franse Alpen, ideaal dus voor toeristen. Wilt u weten wat er allemaal in Lyon te zien en te doen is, lees dan welke bezienswaardigheden in Lyon u zeker niet mag missen en welke hotels in Lyon u zou kunnen boeken.

Vooral in de binnenstad van Lyon kan het vaak erg druk zijn, wat betekent dat u in opstoppingen terecht kunt komen en moeilijk een parkeerplaatsje kunt vinden. Wilt u zeker zijn van een parkeerplek dan kunt u uw huurauto het beste op een parkeerterrein of in een parkeergarage parkeren. Bent u van plan om één of meer nachten in Lyon door te brengen, zorg er dan voor dat u een hotel kiest dat over eigen parkeerfaciliteiten beschikt.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.