Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Harrisburg Internationaal airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Harrisburg Internationaal

Auto huren Harrisburg Internationaal

Harrisburg Internationaal is het perfecte startpunt voor een rondreis langs de oostkust van Amerika, want deze internationale luchthaven ligt in het zuidoosten van de Amerikaanse staat Pennsylvania, niet ver van Philadelphia. Als u een auto wilt huren op Harrisburg Internationaal dan kunt u deze eenvoudig reserveren via Skyscanner.

Autoverhuurbedrijven op Harrisburg Internationaal

De luchthaven van Harrisburg, officieel Harrisburg International Airport geheten maar vaak ook simpelweg Harrisburg Internationaal genoemd, ligt 15 kilometer ten zuidoosten van Harrisburg in Pennsylvania. Op het vliegveld van Harrisburg zijn diverse autoverhuurbedrijven gevestigd, waaronder Alamo, Budget, Dollar, Hertz, National en Thrifty. Alle autoverhuurbedrijven op Harrisburg Internationaal zijn vertegenwoordigd in de luchthaventerminal, u hoeft dus nooit ver te lopen zodra u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gepakt.

Tankstations in de omgeving van Harrisburg Internationaal

De kans is groot dat u uw huurauto aan het einde van uw vakantie weer met een volle tank dient in te leveren, maar dit hoeft geen probleem te zijn want rondom de luchthaven van Harrisburg bevinden zich diverse tankstations. Op Route 230 vindt u op nog geen 500 meter afstand van het luchthaventerrein een Sunoco tankstation, en ook op de nabijgelegen I-76 zijn enkele tankstations te vinden, waaronder een Exxon en Sunoco tankstation.

Met de huurauto naar Harrisburg rijden

Er zijn twee manieren om met uw huurauto naar Harrisburg te rijden. De kortste maar minst snelle route leidt binnendoor, waarbij u Route 230 neemt die langs de Susquehanna River loopt. Voor een iets snellere maar qua afstand langere route rijdt u zodra u het luchthaventerrein afrijdt Route 3032 op en neemt vervolgens na ca. 10 minuten de afslag naar Route 283 W richting Harrisburg / Pennsylvania Turnpike. Niet veel later neemt u de afslag naar route I-283 N richting I-81 / I-83/ Harrisburg en houdt dan links aan zodat u na enkele minuten afslag 3A naar de I-83 S richting Harrisburg kunt nemen. Blijf deze weg volgen, dan komt u vanzelf in het centrum van Harrisburg terecht. Zonder files en opstoppingen duurt de autorit van Harrisburg International Airport het centrum van de stad ongeveer 20 tot 25 minuten, afhankelijk van welke route u kiest. Op beide routes hoeft u onderweg nergens tol te betalen.

Harrisburg

Harrisburg is een gezellig Amerikaans stadje vol historische bezienswaardigheden en interessante musea, waaronder de Capitol Building, de John Harris-Simon Cameron Mansion en het State Museum of Pennsylvania. Wilt u meer te weten komen over deze stad, lees dan welke bezienswaardigheden in Harrisburg u allemaal niet mag missen. Ook kan Skyscanner u helpen om hotels in Harrisburg te reserveren.
Het wegennet in en om Harrisburg is zonder meer uitstekend, u zult zich dus snel en comfortabel naar al uw bestemmingen in en rondom de stad kunnen verplaatsen. In Downtown Harrisburg geldt betaald parkeren, maar dit kunt u eenvoudig omzeilen door uw auto aan de rand van de stad op het parkeerterrein een winkelcentrum, supermarkt of restaurant te parkeren. Bent u van plan om in Harrisburg te gaan overnachten, kies dan op Skyscanner een hotel uit dat over eigen parkeerfaciliteiten beschikt.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.