Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Melbourne Tullamarine airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Melbourne Tullamarine

Auto huren Melbourne Tullamarine

Gaat u op vakantie naar Australië en landt u op Melbourne Tullamarine? Dan kunt u het beste een huurauto reserveren, want als u een auto gaat huren op Melbourne Tullamarine Airport heeft u de meeste bewegingsvrijheid en kunt u op eigen houtje dit prachtige land gaan verkennen.

Autoverhuurbedrijven op Melbourne Tullamarine

Het vliegveld van Melbourne, ook wel Melbourne Airport of Tullamarine Airport genoemd, ligt 23 kilometer van het centrum van Melbourne en is de één na drukste luchthaven van Australië. Op Melbourne Tullamarine Airport zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Ace Rental Cars, Bargain Rental Cars, East Coast Rental Cars, Hertz en Thrifty. Deze autoverhuurbedrijven zijn allemaal vertegenwoordigd in alle terminals van de luchthaven, u hoeft dus nooit ver te lopen nadat u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gehaald.

Tankstations in de omgeving van Melbourne Tullamarine

Afhankelijk van de voorwaarden zoals vastgelegd in uw autoverhuurovereenkomst dient u uw huurauto aan het einde van uw vakantie weer met een volle tank in te leveren op de luchthaven. Dit hoeft echter geen enkel probleem te zijn, want rondom het vliegveld van Melbourne zijn diverse tankstations te vinden. Het dichtstbijzijnde tankstation is te vinden op het luchthaventerrein, vlak na de afslag vanaf de C743. Mocht het daar druk zijn dan kunt u een klein stukje doorrijden, want op het luchthaventerrein is nog een tweede tankstation te vinden op Airport Drive. Wilt u liever al wat eerder tanken dan kan dat ook, want de toegangswegen naar het vliegveld (waaronder Route 43 / M2, Route 48 en de M80) zijn bezaaid met tankstations.

Met de huurauto naar Melbourne rijden

Indien u nadat u geland bent op Melbourne Tullamarine en uw huurauto in ontvangst heeft genomen rechtstreeks naar Melbourne gaat rijden dient u vanaf het luchthaventerrein de borden naar de M2 te volgen richting Route 43 / City / S. E. Suburb. Neem na ongeveer een kwartiertje de afslag State Route 50 / Dynon Road en blijf deze weg volgen, u komt dan vanzelf in het centrum van Melbourne terecht. Als u onderweg geen files en opstoppingen tegenkomt duurt de gehele autorit van Melbourne Tullamarine Airport naar het centrum van de stad iets meer dan een half uur. Onderweg dient u op enkele wegen tol te betalen, dus houd uw creditcard of wat Australische dollars paraat.

Melbourne

Melbourne is een gezellige Australische stad waar de Britse koloniale invloed van vroeger nog goed is te zien. Tot de topbezienswaardigheden van Melbourne behoren de St. Paul’s Cathedral, de 258 meter hoge Eureka Tower, Federation Square en Centre Place. Wilt u weten wat u allemaal in Melbourne kunt gaan doen, lees dan hier meer over de bezienswaardigheden in Melbourne. Bent u ook nog op zoek naar een overnachtingsplek in de stad, laat Skyscanner u dan helpen hotels in Melbourne te vinden.
Overal in het centrum van Melbourne geldt betaald parkeren. Op de openbare weg kunt u meestal maar kort parkeren (maximale tijdsduur staat aangegeven op borden), dus als u wat langer de stad in wilt duiken kunt u uw huurauto het beste in een parkeergarage neerzetten.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.