Melbourne

11 dec. 2018 - 12 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Alto Hotel On Bourke, Adina Apartment Hotel Melbourne en Radisson On Flagstaff Gardens Melbourne drie van de beste goedkope hotels in Melbourne. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Melbourne zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Melbourne?

9,8
Zakenreizigers
9,8
Fans van geschiedenis
9,8
Reizende Gezinnen
9,8
Luxe Reizigers
Beoordelingen van leden (269)
Leow Cheng Lam
Leow Cheng LamKlang
24-07-17

We hebben vele jaren gepland om kwam naar deze plek, maar elke keer als Europa aantrekkelijker te maken voor ons. Hoe dan ook, morgen vliegen we naar Sydney en Melbourne. We verwachtten echt onze Australië reis.

Stephen Hubbard
Stephen HubbardSydney
06-01-16

Melbourne is een geweldige plek om te verblijven, te eten en te winkelen. Het andere hoogtepunt is een bezoek aan de MCG, Australië sportieve Mekka. Gaan zien een AFL spel of cricket.

Tom Mitsopoulos
Tom MitsopoulosNorth York
18-09-15

Geweldige stad met tal van winkels en plaatsen om te eten, drinken en feest! Diverse bevolking.

Diana Gaillardetz
Diana GaillardetzBoston
29-07-15

Gastvrije stad die is makkelijk te navigeren op de trams. Veel musea, natuurgebieden, Australische voetbal, goede restaurants en pubs. Ik kan niet wachten om terug te keren.

Plan een reis naar Australië