Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Montpellier airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Montpellier

Auto huren Montpellier

Gaat u op vakantie naar Zuid-Frankrijk en wilt u alle vrijheid hebben om ‘la douce France’ te gaan ontdekken? Kijk dan op de website van Skyscanner om te zien hoe u heel snel en eenvoudig een auto kunt huren in Montpellier.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Montpellier

De luchthaven van Montpellier, ook wel Montpellier–Méditerranée Airport, Aéroport de Montpellier–Méditerranée of Fréjorgues Airport genoemd, ligt 7 kilometer ten zuidoosten van Montpellier en wordt vooral gebruikt door toeristen die naar Zuid-Frankrijk en de Côte d'Azur op vakantie gaan. Vanaf het vliegveld van Montpellier zijn alle badplaatsen aan de Franse Rivièra, zoals Toulon, Saint-Tropez, Fréjus, Cannes, Antibes, Nice en Monaco, snel en eenvoudig met de huurauto te bereiken, en ook steden als Marseille, Arles en Avignon zijn vanaf Montpellier nog maar een klein stukje rijden. Op het vliegveld van Montpellier zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Alamo, Avis, Budget, Citer, Europcar, Hertz, InterRent, Keddy, Sixt en Thrifty. Alle genoemde autoverhuurbedrijven zijn te vinden in de aankomsthal van de luchthaven.

Tankstations in de omgeving van Montpellier Airport

Meestal verwachten autoverhuurbedrijven dat u uw huurauto aan het einde van uw vakantie weer met een volle tank inlevert. Dit is gelukkig geen enkel probleem, want rondom het vliegveld van Montpellier zijn diverse tankstations te vinden. Indien u vanuit zuidelijke richting naar de luchthaven gaat rijden kunt u het beste tanken op de E80 bij afslag 31 (Montpellier Ouest). Komt u uit noordelijke richting dan kunt u eveneens tanken op de E80, bij afslag 29 (Montpellier Est).

Met de huurauto naar Montpellier rijden

Indien u na aankomst met uw huurauto naar het centrum van Montpellier gaat rijden dient u vanaf het luchthaventerrein via de D172 de D66 op te rijden. Vervolgens blijft u deze weg volgen, u komt dan vanzelf in het centrum van de stad. Indien u niet in files of verkeersopstoppingen terecht komt duurt de autorit van de luchthaven van Montpellier naar het centrum slechts een kleine 20 minuten.

Met de huurauto langs de Côte d'Azur rijden

Als u na aankomst op het vliegveld van Montpellier rechtstreeks met uw huurauto naar een badplaats aan de Franse Rivièra gaat rijden dient u vanaf het luchthaventerrein via de D66 naar de E80 rijden en dan de noordelijke of zuidelijke richting te kiezen, afhankelijk van waar uw vakantieaccommodatie zich bevindt.

Montpellier

Montpellier is een prachtige oude stad vol historische gebouwen, zoals de St. Peter’s Kathedraal, l’Ecole de Medecine en het 12e eeuwse Joodse rituele badhuis het Mikvé. Wilt u weten wat u allemaal in Montpellier kunt gaan bezichtigen, lees dan welke bezienswaardigheden in Montpellier u op uw verlanglijstje moet zetten.

Langs de Franse Rivièra is het met name tijdens de Franse schoolvakanties erg druk op de weg, en ook parkeren is tijdens de zomermaanden niet altijd even gemakkelijk. Loopt u liever geen risico om een parkeerboete te krijgen dan kunt u uw huurauto het beste op een parkeerterrein of in een parkeergarage parkeren, deze zijn overal in de stad te vinden. Bent u op zoek naar hotels in Montpellier, zorg dan dat u een hotel kiest met eigen parkeerfaciliteiten.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.