Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Neurenberg airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Neurenberg

Auto huren Nürnberg

Gaat u op vakantie naar Zuid-Duitsland en vliegt u naar Nürnberg? Overweeg dan om een auto te huren op Nürnberg Airport, want met een huurauto heeft u de meeste bewegingsvrijheid en kunt u op eigen houtje het mooie Beieren gaan verkennen.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Nürnberg

Vliegveld Neurenberg, officieel Nuremberg Airport of Flughafen Nürnberg geheten, is een ideale vliegbestemming voor toeristen die naar Zuid-Duitsland op vakantie gaan, want deze luchthaven is de toegangspoort tot de prachtige deelstaat Beieren. De luchthaven van Neurenberg bevindt zich 7 kilometer ten noorden van het centrum van de stad. Op vliegveld Nürnberg zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, zoals Avis, Budget, Europcar, Firefly, Keddy, Sixt en Thrifty. Alle genoemde autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd in de aankomsthal, u hoeft dus niet ver met uw koffers te sjouwen voordat u de autosleutels in handen krijgt.

Tankstations in de omgeving van vliegveld Nürnberg

Afhankelijk van de voorwaarden zoals vastgelegd in uw autoverhuurovereenkomst dient u uw huurauto aan het einde van uw vakantie weer met een volle tank in te leveren op de luchthaven. Rijdt u vanuit Neurenberg naar de luchthaven, dan kunt u het beste tanken op de B-4, bij de afslag naar het vliegveld in de Bucher Hauptstraße. Daarnaast kunt u ook tanken in het nabijgelegen dorpje Ziegelstein, hier vindt u aan de rand van het dorp een tweetal tankstations. Uiteraard kunt u ook in Neurenberg zelf tanken of bij een van de vele tankstations die zich langs de ring bevinden, want vanaf daar is het nog maar een klein eindje rijden naar de luchthaven.

Met de huurauto naar Nürnberg rijden

Indien u van plan bent om na aankomst op vliegveld Neurenberg direct naar de het centrum van de stad te rijden dient u als u het luchthaventerrein afrijdt bij de rotonde rechtdoor te rijden, u rijdt dan op de Flughafenstraße. Vervolgens slaat u bij de Marienbergstraße rechtsaf en daarna bij de Erlanger Straße / B4 linksaf. Volg nu de borden naar het centrum, u komt dan vanzelf in de binnenstad terecht. Zonder files en opstoppingen duurt de autorit van vliegveld Nürnberg naar het centrum van de stad een kleine 20 minuten. Onderweg hoeft u nergens tol te betalen.

Nürnberg

Nürnberg, of Neurenberg zoals wij de stad in het Nederlands noemen, is een typisch Duitse stad waar moderne architectuur en prachtige historische gebouwen in perfecte harmonie met elkaar zijn. Tot de belangrijkste bezienswaardigheden van Neurenberg behoren de Nürnberger Burg, de Sint-Laurentiuskerk, het speelgoedmuseum en het Germanisches Nationalmuseum. Daarnaast trekt de Nürnberger Christkindlesmarkt (kerstmarkt) elk jaar opnieuw veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Wilt u weten wat u allemaal op uw verlanglijstje moet zetten als u naar Neurenberg gaat, lees dan hier meer over de bezienswaardigheden in Neurenberg.
Als u Neurenberg gaat bezoeken en uw huurauto in het centrum van de stad wilt parkeren kunt u hem het beste neerzetten in een parkeergarage. Geeft u liever geen geld uit aan parkeerkaartjes, zet uw huurauto dan op een van de vele Park & Ride parkeerterreinen die aan de rand van de stad te vinden zijn. Bent u van plan om in Neurenberg te overnachten, zoek dan op Skyscanner naar hotels in Neurenberg die over eigen parkeerfaciliteiten beschikken.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.