Neurenberg

23 feb. 2019 - 24 feb. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Best Western Hotel Nuernberg City West, Hotel Hauser Boutique en Hotel Am Josephsplatz drie van de beste goedkope hotels in Neurenberg. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Neurenberg zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Neurenberg

vanaf € 83
vanaf € 83
vanaf € 117

Wat zeggen reizigers over Neurenberg?

9,8
Fans van geschiedenis
7,7
Reizende Gezinnen
7,2
Rugzaktoeristen
7,0
Kunstliefhebbers
5,8
Avontuurlijke Reizigers
Beoordelingen van leden (57)
E J Curran
E J Curran
18-01-16

Het was onze eerste keer terug in Neurenberg sinds de jaren 70 en onze eerste keer in Chriskringelmark. Het is een aantal dat u op uw verlanglijstje te hebben. Binnen de muren van de oude stad is alsof je in de middeleeuwen, met uitzondering van Starbucks en McDonald. Geschiedenis en grote winkels zijn overal. Advoide weekend want het is erg druk.

Stephen Hubbard
Stephen HubbardSydney
26-12-15

Prachtige oude Beierse stad. Je moet proberen het varkensvlees schouder en de witte worst. Grote. Het is zelfs mooier in de winter, maar zorg ervoor dat voor de kerstmarkten op tijd te komen.

John H.
John H.Los Angeles
06-01-17

De site van de beruchte Neurenberg is nog steeds hier. Maar de moderne Neurenberg is een prachtige ommuurde stad met een jaarlijkse kerstmarkt dat wordt gezegd dat een van de grootste in het land.

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
06-01-17

Dit was een leuke stad om te bezoeken. Ze hadden een feest op het moment en het centrum van de stad was gevuld met leveranciers en exposities. Het centrum van de stad is gevuld met kleine winkeltjes en eetgelegenheden en is makkelijk te navigeren.

Veelgestelde vragen

De goedkoopste maand is januari, met een gemiddelde van € 94 per nacht. De duurste maand om in Neurenberg te verblijven is januari, met een gemiddelde prijs van € 94 per nacht.
De gemiddelde prijs van een hotel in februari vorig jaar was € 94 per nacht. Dit is 5% minder dan de gemiddelde nachtprijs van € 99 in de afgelopen 12 maanden.

Plan een reis naar Duitsland