Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Cork airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Cork

Auto huren Cork

Gaat u naar Cork vliegen en wilt u vervolgens een auto tot uw beschikking hebben, bijvoorbeeld om een rondreis door Ierland te gaan maken? Dan kunt u met behulp van Skyscanner heel eenvoudig een auto huren op Cork Airport.

Autoverhuurbedrijven op het vliegveld van Cork

De luchthaven van Cork, ook wel Cork Airport of op zijn Iers Aerfort Chorcaí genoemd, ligt ruim 6 kilometer ten zuiden van Cork en is na Dublin het grootste vliegveld van Ierland. Op het vliegveld van Cork treft u diverse autoverhuurbedrijven aan, waaronder Avis, Budget, Carhire, Europcar en Keddy. De genoemde autoverhuurbedrijven zijn allemaal in de luchthaventerminal vertegenwoordigd, u kunt dus nadat u geland bent en de koffers van de band heeft gepakt direct doorlopen naar de balie van uw autoverhuurbedrijf. Nadat u uw autoverhuurovereenkomst heeft ondertekend kunt u direct doorlopen naar uw huurauto, die vaak al buiten op u te wachten staat.

Tankstations in de omgeving van Cork Airport

Bij de meeste autoverhuurbedrijven op Cork Airport geldt dat u uw huurauto met een volle tank dient in te leveren. Dit is geen enkel probleem, want op de N27 vindt u vlak voor de afslag naar de luchthaven enkele tankstations. Indien u uit westelijke richting komt kunt u tevens tanken op de N40, en als u vanuit Cork naar de luchthaven gaat rijden zult u ook op de N71 enkele tankstations tegenkomen. Kortom, voordat u uw huurauto aflevert zult u voldoende mogelijkheden hebben om de benzinetank van uw huurauto vol te gooien.

Met de huurauto naar Cork rijden

Indien u na aankomst op Cork Airport meteen met uw huurauto naar het centrum van Cork wilt gaan rijden kunt u het beste vanaf het luchthaventerrein de N27 oprijden. Na ongeveer 5 minuten neemt u vervolgens de afslag naar de N25 / South Ring (West) / N22 / N71 en rijdt dan de N40 op. Neem na een paar kilometer de afslag naar Sarsfield Rd / N71 / R849 en blijf de R849 volgen tot u bij een grote rotonde komt, waar u de richting Wilton Rd / N71 kiest. Sla enkele minuten later linksaf en rijd nu via Carrigrohane Rd / N22 naar het centrum van de stad. Zonder files en opstoppingen duurt de autorit van Cork Airport naar het centrum van Cork slechts een kwartier.

Cork

De prachtige stad Cork ligt in het zuidwesten van Ierland aan de River Lee en is na de hoofdstad Dublin de grootste stad van het land. Wilt u weten wat u allemaal in Cork kunt gaan zien en doen, lees dan welke bezienswaardigheden in Cork u zeker niet mag missen.

Vrijwel overal in het centrum van Cork dient u te betalen om uw huurauto op de openbare weg te parkeren, maar vaak is het moeilijk om een parkeerplaats te vinden en de maximale parkeerduur is bovendien meestal beperkt. Parkeert u uw huurauto liever zonder zorgen, zet deze dan neer in een parkeergarage, zoals die op North Main Street, Paul Street, Carolls Quay of Grand Parade. Zoekt u ook hotels in Cork, boek dan een hotel dat over eigen parkeerfaciliteiten beschikt, dat kan u namelijk heel wat parkeergeld besparen.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.