Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Perth airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Perth

Auto huren Perth

Australië heeft een magische aantrekkingskracht op avontuurlijke backpackers, wereldreizigers en globetrotters. Perth is een moderne metropool in West-Australië waar het bruisende stadsleven, de uitgestrekte natuur en de bijzondere geschiedenis moeiteloos hand in hand gaan. Toeristen die graag een spannende citytrip maken zijn hier aan het goede adres, evenals avonturiers die de Australische wildernis willen ontdekken en reizigers die graag cultuur en geschiedenis ontdekken. Huur een auto via Skyscanner om vanaf Perth West-Australië te ontdekken en zeker te zijn van de beste deal voor een huurauto.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Perth?

Op het vliegveld van Perth zijn verschillende internationaal bekende autoverhuurbedrijven actief. Avis, Budget, Europcar, Hertz, Respot en Thrifty zijn op Perth Airport te vinden. De balies van de autoverhuurbedrijven bevinden zich op de begane grond in de terminals. Huur vooraf een auto via Skyscanner om zeker te zijn van een auto die past bij de vakantie en reisplannen rondom Perth.

Benzinepomp in de buurt van Perth

Het dichtstbijzijnde tankstation ligt op 7 kilometer afstand en 8 minuten rijden met de huurauto van Terminal 1 op Perth Airport. Vanaf Terminal 3 is het iets minder ver. Vanaf Terminal 1 gaat de route via Horrie Miller Drive naar Airport Drive. Airport Drive gaat langs Terminal 2 naar Tonkin Highway. Neem vervolgens de State Route 4 rechtsaf, neem de National Highway 94 richting Great Eastern Highway/Midland waarlangs de benzinepomp aan de rechterkant te vinden is.

Vanaf vliegveld Perth

Perth ligt op 20 kilometer van vliegveld Perth wat ongeveer 25 minuten rijden is met een huurauto. Neem vanaf Terminal 1 op Perth Airport de Horrie Miller Drive langs Terminal 2 en ga naar de Airport Drive. Volg de Tonkin Highway naar de National Highway 94, sla deze rechtsaf richting Perth City. Neem afslag Graham Farmer Freeway/weg 8 richting Joondalup en neem vervolgens afslag James Street richting Mitchell Freeway/State Route 2. Neem vervolgens afslag Mounts Bay Road en ga het centrum van Perth in.

Op bestemming aankomen

Perth

Perth is een relaxte stad die veel Australische en buitenlandse toeristen aan zich weet te binden. De sfeer, de ligging en het bruisende stadsleven bieden toeristen en inwoners een enorme variatie aan activiteiten. In de directe omgeving van de stad zijn prachtige zandstranden, de heuvels van Darling Range en wild life parken. In Perth zelf is het heerlijk winkelen, eten en borrelen in Central Business District en St. Georges Terrace. Het gigantische Kings Park stadspark is een fijne plek om te relaxen en te wandelen en het uitzicht vanaf Swan Lake is adembenemend. De mooi bewaarde Town Hall en Perth Mint uit de 19e eeuw en Swan Bells zijn de moeite van een bezoek meer dan waard. Rijden in Perth is goed te doen aangezien het vaak niet heel druk is, maar het kan even wennen zijn om links te rijden. Parkeren in Perth kan op straat en in parkeergarages, tarieven liggen rondom de $3,00 tot $4,00 per uur.

Nambung National Park

Reizigers die van plan zijn veel van Australië te willen zien met een huurauto, kunnen vanuit Perth een mooie route richting het oosten plannen via Adelaide en zelfs door naar Melbourne. In de directe omgeving van Perth is veel moois te ontdekken, zoals Nambung National Park. Op 190 kilometer afstand en ongeveer 2 uur rijden met de huurauto van Perth is dit bijzondere natuurpark vol met limestoneconstructies te vinden. De uitzichten en kleuren die hier te zien zijn, geven een uniek beeld van een deel van de Australische natuurlijke omgeving. Neem vanaf Perth de State Route 2 richting Joondalup. Neem State Route 87 naar State Route 60/Indian Ocean Drive. Sla rechtsaf naar Hansen Road richting Nambung National Park. Parkeren kan op meerdere plekken langs de wegen die door het park gaan of op de centrale parkeerplaats. Parkeren is gratis, al moet er wel worden betaald voor toegang tot het park. Per auto of huurauto wordt er toegang betaald.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.