Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Glasgow Prestwick airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Glasgow Prestwick

Auto huren Glasgow Prestwick

Gaat u vliegen naar Glasgow? Overweeg dan een auto te huren op Glasgow Prestwick, want dan kunt u het mooie Schotland op eigen houtje gaan verkennen.

Autoverhuurbedrijven op Glasgow Prestwick

Glasgow Prestwick Airport, niet te verwarren met het veel grotere en dichter bij Glasgow gelegen Glasgow Airport, ligt 51 kilometer van Glasgow, bij het plaatsje Prestwick in de regio South Ayrshire, en wordt vooral gebruikt door charter- en budgetmaatschappijen. Op Glasgow Prestwick Airport zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, zoals Budget, Europcar Hertz en Keddy. Al deze autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd in de aankomsthal van het terminalgebouw, u hoeft dus nooit ver te lopen zodra u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gepakt. Nadat uw autopapieren in orde zijn gemaakt kunt u direct doorlopen naar uw huurauto, die op de parkeerplaats naast de terminal voor u klaar staat.

Tankstations in de omgeving van Glasgow Prestwick

Bij de meeste autoverhuurbedrijven op Glasgow Prestwick Airport geldt dat u uw huurauto aan het einde van uw vakantie weer met een volle tank dient in te leveren op de luchthaven. Het tankstation dat zich het dichtst bij het vliegveld bevindt ligt op Main Street in het dorpje Prestwick, op nog geen 500 meter van het luchthaventerrein. Iets verderop in het dorpje Heathfield kunt u ook tanken, onder meer bij Sainsbury’s, Shell en ASDA. Gaat u vanuit Glasgow naar de luchthaven rijden dan kunt u het beste tanken op de kruising van de A77 en de B746, bij het BP tankstation naast het Premier Inn Ayr Prestwick Airport Hotel.

Met de huurauto naar Glasgow rijden

Indien u nadat u op Glasgow Prestwick Airport bent geland rechtstreeks naar Glasgow gaat rijden dient u als u het luchthaventerrein afrijdt rechtsaf te slaan en de A79 op te rijden. Ga bij de eerste en tweede rotonde die u tegenkomt rechtdoor en sla vervolgens bij de derde rotonde linksaf zodat u op de A77 komt. Blijf deze weg alsmaar volgen, u komt dan na ca. 10 minuten op de M77. Blijf op deze snelweg rijden tot u de afslag naar de M8 ziet. Rijd deze weg op en neem dan afslag 15, u komt vervolgens vanzelf in het centrum van de stad terecht. Zonder files en opstoppingen duurt de autorit van Glasgow Prestwick Airport naar de binnenstad van Glasgow een kleine drie kwartier. Onderweg hoeft u nergens tol te betalen.

Glasgow

Glasgow is een van de grootste universiteitssteden van Groot-Brittannië, maar naast uitgaan is er in deze bruisende Schotse stad nog veel meer te beleven. Tot de belangrijkste bezienswaardigheden van Glasgow behoren de twaalfde-eeuwse Glasgow Cathedral, het negentiende-eeuwse Kibble Palace, het Tall Ship en het National Piping Centre. Wilt u weten wat u allemaal in Glasgow kunt gaan doen, lees dan welke bezienswaardigheden in Glasgow u zeker niet mag missen en welke hotels in Glasgow u kunt boeken.
Vooral in het centrum van Glasgow heeft u de kans om met uw huurauto in verkeersopstoppingen terecht te komen, en ook het vinden van een parkeerplaatsje kan daar soms enige moeite kosten. Wilt u het liefst zorgeloos parkeren, zet uw huurauto dan neer op een Pay & Display parkeerterrein of in een parkeergarage. Bent u van plan om ook in Glasgow te gaan overnachten dan kunt u het beste via Skyscanner een hotel met parkeerfaciliteiten boeken.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.