Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Palma De Mallorca airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Palma De Mallorca

Auto huren Palma de Mallorca

Een vakantie op Mallorca klinkt alleen al warm, relaxed en bijna tropisch. Maar het bruisend eiland heeft meer te bieden dan strandbedjes en uitzicht op de zee. Hoofdstad Palma de Mallorca leent zich goed voor een combinatie van een stedentrip, relaxvakantie en het ontdekken van ongerepte natuur. Wandelaars, zwemmers, relaxers, shoppers, stedentrippers en families komen zeker aan hun trekken in Palma de Mallorca. Regel vooraf via Skyscanner een huurauto om er zeker van te zijn dat de vakantie in Palma de Mallorca een groot succes te maken.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Palma de Mallorca?

Op het vliegveld van Palma de Mallorca zijn verschillende autoverhuurbedrijven actief. Veel van deze bedrijven hebben meerdere inleverpunten voor de huurauto, de afspraken verschillen daarin per bedrijf. De bedrijven waar op Palma de Mallorca Airport een auto kan worden gehuurd zijn Ultramars Cars, Record, Hasso, Goldcar Europa, Centauro, Betacar-Europcar en Avis. De autoverhuurbedrijven bevinden zich in de grote hal van het vliegveld waar onder andere de aankomsthal op uitkomt.

Benzinepomp in de buurt van Palma de Mallorca

Vraag vooraf bij het autoverhuurbedrijf naar de afspraken betreft benzine en kilometers, bij de meeste bedrijven moet de huurauto met een volle tank retour.

De dichtstbijzijnde benzinepomp is slechts 4 minuten rijden en op 1,5 kilometer afstand. Dit tankstation ligt langs de Son Sant Joan en is te bereiken door bij de eerste grote rotonde vanaf het vliegveld de eerste afslag te nemen. Langs de grotere doorgaande wegen rondom Palma en op Mallorca liggen verschillende benzinepompen. Ook in de steden en grotere dorpen zijn voldoende tankstations te vinden.

Vanaf vliegveld Palma de Mallorca

Palma de Mallorca ligt op 8 kilometer afstand en ongeveer tien minuten rijden vanaf het vliegveld Palma de Mallorca. De route gaat vanaf het terrein van het vliegveld rechtsaf de Ma-19 op en vervolgens rechts naar de Avenida Gabriel Alomar i Villalonga. Deze weg gaat richting het centrum van de stad, afhankelijk van het adres van het hotel is het nog enkele minuten rijden tot de eindbestemming.

Op bestemming aankomen

Palma de Mallorca

Palma de Mallorca kent het grootste intact zijnde historische centrum van Europa en is met recht de trots van de Mallorcanen. Verschillende indrukwekkende kerken en kathedralen sieren de stad. Daarnaast kent Palma een bruisend nachtleven met vele bars die vaak de hele nacht open blijven. Ook de jachthaven is een levendige plaats waar jachten en boten af en aan varen. Het historische centrum is een interessante en gezellige plek om te bezoeken met onder andere kathedraal La Seu en Museu Es Baluard. Parkeren in het centrum van Palma de Mallorca kan in de parkeergarage bij de haven of een van de vele, betaalde, parkeerplekken op straat. De kosten voor het parkeren zijn niet hoog en buiten het centrum van Palma is het gratis parkeren.

Playa de Palma

Het prachtige strand Playa de Palma is geliefde bij toeristen en bewoners van Palma. Het strand bestaat uit zand en fijn grind en er zijn talloze activiteiten te ondernemen. Vooral sportieve activiteiten worden op Playa de Palma ondernomen. Voor gezinnen is het strand een aanrader, kleine kinderen kunnen heerlijk spelen en omdat de zeebodem niet snel afloopt kunnen ze redelijk veilig in het water poedelen. Playa de Palma ligt op slechts 8 minuten rijden met de huurauto vanaf Palma de Mallorca Airport en op 7 kilometer, zo'n 15 minuten, rijden vanaf het centrum van Palma de Mallorca.Er zijn verschillende betaalde parkeerterreinen vlakbij het strand, daar kan de huurauto voor een klein bedrag worden geparkeerd.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.