Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Pula airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Pula

Auto huren Pula

De meest zuidelijk gelegen stad van Istrië is al ruim 3000 jaar oud en kent zowel een bewogen geschiedenis als een modern en levendig stadsleven. Pula is niet voor niks al decennialang favoriet bij Nederlandse vakantiegangers. Deze mooie stad biedt alles wat een vakantieganger zou willen. Heerlijk weer in het hoogseizoen, prachtige kustlijn, een levendig stadscentrum, intrigerende geschiedenis, heerlijk eten en natuurlijk de ongekende Kroatische gastvrijheid. Met een huurauto zijn vele andere mooie plekken vanaf Pula goed te bereiken. Op avontuur naar het Sloveense Koper, het Italiaanse Triëst of het prachtige Kroatische eiland Krk is allemaal binnen één tot twee uur te rijden. Zonvakantie, familievakantie, relaxvakantie of op avontuur, in Pula kan het allemaal.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Pula?

Op het vliegveld van Pula zijn verschillend autoverhuurbedrijven te vinden. Bij aankomst op het vliegveld kan een auto worden gehuurd, maar bij alle maatschappijen is het ook mogelijk om vooraf te reserveren. Zeker in de drukkere perioden is reserveren met klem aan te raden. Op vliegveld Pula zijn de autoverhuurbedrijven in de aankomsthal te vinden. Will, Auto Benusi, Sixt, Hertz, Carpe Diem, Vetura, Oryx, Avis, Burdget, Uniline, Last Minute en Auto Classem zijn op Pula Airport te vinden.

Benzinepomp in de buurt van Pula

Let op, de meeste autoverhuurbedrijven verwachten de huurauto retour met een volle tank. Als het verhuurbedrijf zelf de auto moet aftanken, zitten daar meestal kosten aan verbonden.

Pula Airport ligt niet gek ver van Pula. De dichtstbijzijnde benzinepomp ligt aan de rand van Pula, op ongeveer 9 minuten en ruim 6 kilometer rijden met de huurauto. Vanaf het vliegveld is het linksaf de 401 op die overgaat in de 66. De 66 voert richting het centrum van Pula. Bij de eerste rotonde in Pula is het rechtsaf de Ul. Prekomorshih brigada op waar het tankstation aan de rechterhand te vinden is.

Vanaf vliegveld Pula

Van Pula Airport naar het centrum van Pula is ongeveer een kwartier rijden en nog geen 9 kilometer met de huurauto. De route is redelijk simpel, al is het aan te raden om een naviagtiesysteem te gebruiken als er plannen zijn om andere steden en dorpen te bezoeken. Vanaf Pula Airport is het linksaf de 401 op, deze gaat vrij snel over in de 66. De 66 gaat richting het centrum van Pula, dus deze weg kan worden gevolgd tot in de stad. Na de grote rotonde aan de rand van de stad gaat de 66 namelijk over in de Ul. 43 istarske divizije die richting het Amfitheater en de haven gaat.

Op bestemming aankomen

Pula

Pula is een bijzondere stad met vele gezichten. De geschiedenis van de stad voert terug naar de Romeinse tijd waarvan nog vele resten in de stad te vinden zijn. Daarnaast zijn er vele mooie gebouwen uit latere eeuwen te zien. Pula is lang onderdeel van Italië geweest waardoor de Italiaanse cultuur en architectuur een belangrijk onderdeel is van de identiteit van de stad. Het actieve leven op en rond het water, het heerlijke eten en de ongekende gastvrijheid maken Pula tot een heerlijke vakantiebestemming. Rondom de haven en het Amfitheater is veel parkeergelegenheid. Op de meeste plekken in de stad moet worden betaald voor parkeren, de prijzen hiervoor verschillen van 100,- tot 160,- kuna.

Krk

Het bijzondere eiland Krk is ongeveer twee uur rijden en 150 kilometer van Pula verwijderd. Voor reizigres die meer van het land willen zien is het een echt aanrader. De route gaat via de 21 de stad uit en over de E751 dwars door Istrië richting Opatija en Rijeka. Bij Lupoglav gaat de E751 over in de B8, bij Opatija gaat de B8 over in de E61, door Rijeka heen gaat de E61 over in de E65. Vervolgens is het de 102 volgen over Krk om het eiland te ontdekken. Op Krk kan het druk zijn in het hoogseizoen, dus het vinden van een parkeerplekje kan even wat tijd kosten. Toch is er altijd wel een plek te vinden en zijn de parkeerkosten relatief laag. Op Krk is ongekend prachtige natuur te vinden en de stad Krk is heerlijk om doorheen te wandelen en te genieten van de historie en uitzicht op de zee. Op de heen- of terugweg is het fijn om te stoppen in Opatija, Volosko of Ičići, dat zijn namelijk hele pittoreske en gezellige plaatsjes om lekker te eten, wandelen en te genieten van het Kroatische leven.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.