Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Marrakech Menara airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Marrakech Menara

Auto huren Marrakech Menara

Gaat u een vakantie boeken naar het prachtige Marrakech? Dan kunt u er het beste een huurauto bij reserveren, want als u een auto gaat huren op Marrakech Menara Airport heeft u de meeste bewegingsvrijheid en kunt u op eigen gelegenheid Marrakech en omgeving gaan verkennen.

Autoverhuurbedrijven op Marrakech Menara

De luchthaven van Marrakech, officieel Marrakesh Menara Airport of Aéroport Marrakech Ménara geheten, is een internationale luchthaven die ca. 6 kilometer ten zuidoosten van de bruisende Marokkaanse stad Marrakech ligt. Op vliegveld Marrakech Menara zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder AirCar, Avis, Europcar, Hertz, Locationauto, Sixt en Thrifty. Al deze autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd in de aankomsthal van de luchthaven, u kunt er dus meteen heenlopen nadat u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gehaald. Zodra uw autopapieren in orde zijn gemaakt wordt u naar uw huurauto gebracht, die meestal al buiten voor u klaar staat op het naastgelegen parkeerterrein.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Marrakech

Bij de meeste autoverhuurbedrijven op Marrakesh Menara Airport geldt dat u uw huurauto aan het einde van uw vakantie in Marokko weer met een volle tank dient in te leveren op de luchthaven. Dit is echter geen enkel probleem, want in en rondom Marrakech treft u diverse tankstations aan. U kunt gerust in de stad tanken, want vanaf daar is het nog maar een klein eindje rijden naar het vliegveld.

Met de huurauto naar Marrakech rijden

Indien u van plan bent om na aankomst op Marrakech Menara rechtstreeks met uw huurauto naar het centrum van Marrakech te rijden dan dient u zodra u het luchthaventerrein afrijdt linksaf te slaan en de Avenue Guemassa in te rijden. Blijf op deze weg en sla vlak achter het park Oliveraie linksaf, u rijdt dan op de Boulevard Al Yarmouk. Sla vervolgens aan het einde van het park rechtsaf, de Avenue Hommane Al Fatouaki in. Sla vervolgens bij de derde straat linksaf en rijd dan rechtdoor, u komt dan vanzelf terecht op het Jemaa el Fna plein.

Marrakech

De bruisende en kleurrijke stad Marrakech ligt midden in Marokko en is vooral bekend vanwege het beroemde het Jemaa el Fna plein en de achterliggende levendige Medina waar u eindeloos op koopjesjacht kunt gaan. Tot de topattracties van Marrakech behoren verder de Koutoubia Moskee, het Palais de la Bahia en het Paleis Dar M’Nebhi. Wilt u weten wat er allemaal op Marrakech te doen is, lees dan hier meer over de bezienswaardigheden in Marrakech. Bent u ook nog op zoek naar een hotelkamer, laat Skyscanner u dan helpen hotels in Marrakech te vinden.
Als u in het centrum van Marrakech gaat rijden dient u voorbereid te zijn op kleine doodlopende straatjes, wegversperringen en eenrichtingsverkeer. Daarnaast zult u er veel voor ons ongebruikelijke verkeersdeelnemers aantreffen, waaronder ezels en paard en wagens, dus wees altijd op uw hoede. Ook parkeren kan een probleem zijn, daarom wordt geadviseerd uw huurauto altijd op een bewaakt parkeerterrein of bij uw hotel te zetten.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.