Kaart

Vliegtickets vanaf Marrakech Menara vergelijken op Skyscanner

Woont of bent u op dit moment in Marokko en op zoek naar vliegtickets? Bekijk dan eens goedkope vliegtickets vanaf Marrakech Menara, want vanaf de luchthaven van Marrakech kunt u naar talloze bestemmingen vliegen, voornamelijk binnen Marokko en Europa.

Vervoer naar Marrakech Menara Airport

Marrakech Menara Airport, zoals de luchthaven van Marrakech officieel wordt genoemd, bevindt zich op nog geen kwartiertje rijden ten zuiden van het centrum van Marrakech. De luchthaven Marrakech Menara en is eenvoudig per auto te bereiken, rijd daarvoor vanuit het centrum naar de Avenue Moulay El Hassan en sla na enkele minuten linksaf de Avenue Mohammed VI in. Vervolgens dient u de borden naar de luchthaven te volgen. Indien u met het openbaar vervoer naar het vliegveld wilt gaan dient u vanaf het Jemaa el Fna plein bus 11 te nemen, maar als u veel bagage heeft kunt beter een taxi nemen.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Het vliegveld van Marrakech Menara wordt vooral gebruikt door budgetmaatschappijen, maar er zijn ook enkele lijndiensten die dagelijks van en naar Marrakech Menara Airport vliegen. Tot de prijsvechters die op Marrakech Menara vliegen behoren onder andere Transavia, Ryanair, Jetairfly, Corendon Dutch Airlines, Germanwings en Vueling. Daarnaast vliegen Air France, Brussels Airlines, British Airways, Iberia en TAP Portugal van en naar Marrakech Menara. Vanuit Marrakech Menara kunt u naar diverse bestemmingen in Europa reizen, waaronder Amsterdam, Eindhoven, Brussel, Frankfurt, Londen, Madrid, Marseille en Barcelona. Ook vertrekken er vanaf Marrakech Menara Airport dagelijks diverse binnenlandse vluchten, onder meer naar Agadir, Casablanca, Errachidia en Ouarzazate. Tijdens de hadj en het zomerseizoen vliegen er bovendien tevens diverse charters vanuit Marrakech Menara, naar onder andere Jeddah, Medinah, Bordeaux en Brest.

Faciliteiten

Marrakech Menara Airport is een klein vliegveld, maar desondanks beschikt deze luchthaven over diverse voorzieningen die het comfort van de wachtende reiziger optimaal bevorderen, zoals cafés en restaurants, een belastingvrije winkel, een bloemenwinkel, een kiosk, een souvenirwinkel, een gebedsruimte en en een VIP lounge (Salon Convives de Marque).

Tip: Heeft u nog voldoende tijd over voordat uw vliegtuig vertrekt? Breng dan een bezoek aan de historische binnenstad van Marrakech, want hier vindt u diverse bezienswaardigheden die u echt een keer gezien moet hebben. Uiteraard dient u in ieder geval het beroemde het Jemaa el Fna plein te bezoeken, waar u slangenbezweerders kunt bewonderen en gezellig een kopje koffie kunt drinken op een terrasje. Achter dit plein ligt de bruisende Medina, een wirwar van steegjes waar u ambachtslieden aan het werk kunt zien en prachtige souvenirs kunt kopen. Andere populaire toeristische trekpleisters van Marrakech zijn onder meer de Koutoubia Moskee, het Palais de la Bahia en het Dar Si-Saïd museum. 

Flexibele bestemming? Zoek luchthavens in de buurt en bespaar meer.

Luchthavens in de buurt van Marrakech Menara

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.