Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Orlando Sanford airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Orlando Sanford

Auto huren Orlando Sanford

Gaat u op vakantie naar het zonnige Florida in Amerika en wilt u de “Sunshine State” per huurauto gaan verkennen? Neem dan een kijkje op de website van Skyscanner en ontdek hoe u heel eenvoudig een auto kunt huren op Orlando Sanford International Airport.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Orlando Sanford International Airport

Orlando Sanford International Airport, niet te verwarren met het veel grotere nabij gelegen Orlando International Airport, ligt 44 kilometer ten noorden van van Orlando en wordt vooral gebruikt door chartermaatschappijen die zonaanbidders naar hun vakantiebestemming brengen. Vanaf Orlando Sanford International Airport zijn alle populaire toeristische attracties rondom Orlando snel en eenvoudig met de huurauto te bereiken, en ook veel populaire badplaatsen in Florida liggen vanaf deze luchthaven binnen handbereik. Op Orlando Sanford International Airport zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Alamo, Budget, Dollar, Hertz, National en Thrifty. Al deze autoverhuurbedrijven hebben een balie in de aankomsthal van de luchthaven, waar u nadat u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gehaald direct heen kunt lopen.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Orlando Sanford International Airport

Afhankelijk van de afspraken zoals vastgelegd in uw autoverhuurovereenkomst kan het zijn dat u uw huurauto aan het einde van uw vakantie weer met een volle tank dient in te leveren. Gelukkig hoeft dit geen probleem te zijn, want op alle snelwegen die naar de luchthaven van Orlando Sanford leiden zijn diverse tankstations te vinden. Komt u vanuit Downtown Orlando, dan kunt u bijvoorbeeld tanken bij het Mobil, RaceTrac of BP tankstation, die zich allemaal op de FL-600 nabij de luchthaven bevinden. Rijdt u vanuit noordelijke richting naar de luchthaven, dan kunt u onder meer tanken bij het BP tankstation dat zich op de FL-600 nabij de luchthaven bevindt, of bij het Mobil tankstation op de FL-417.

Met de huurauto naar Downtown Orlando rijden

Als u nadat u op Orlando Sanford International Airport geland bent met uw huurauto naar het centrum van Orlando gaat rijden dient u vanaf het luchthaventerrein de borden naar de FL-417 Toll S te volgen. Neem na ca. 25 minuten afslag 33B naar de FL-408 W richting Orlando. Na ongeveer 10 minuten neemt u vervolgens afslag 11A, waarna u in het centrum van Orlando bent. Indien u onderweg geen files en opstoppingen tegenkomt duurt de autorit van Orlando Sanford International Airport naar het centrum ongeveer 45 minuten. Vergeet niet dat u op veel wegen in Florida tol moet betalen, u kunt hiervoor contant geld of uw creditcard gebruiken.

Met de huurauto naar de topattracties rondom Orlando rijden

Wie met de huurauto vanaf Orlando Sanford International Airport rechtstreeks naar een de populairste topattracties rondom Orlando gaat rijden, zoals Walt Disney World Resort, Epcot Center, SeaWorld, de Universal Studios, Wet ‘n Wild Water Park, Islands of Adventure, Gatorland, WonderWorks en Legoland Florida, kan het beste vanaf het luchthaventerrein de borden naar de FL-417 Toll S volgen, want deze snelweg leidt langs veel topbezienswaardigheden in Florida. U hoeft dan alleen nog maar de borden naar uw favoriete attractiepark te volgen, want deze staan allemaal zeer goed aangegeven.

Downtown Orlando

Indien u naar Orlando gaat vliegen komt u waarschijnlijk voor alle populaire attractieparken die rondom deze stad in het noorden van Florida te vinden zijn. Vergeet echter niet om ook even Downtown Orlando te bezoeken, want deze stad heeft een mooi historisch centrum is dus zeker een bezoekje waard. Wilt u weten wat u allemaal in Orlando kunt gaan doen, lees dan welke bezienswaardigheden in Orlando u zeker niet mag missen.

Indien u uw auto in het centrum van Orlando gaat parkeren, controleer dan altijd of u een parkeerkaartje dient te kopen. De meeste hotels in Orlando beschikken over een eigen parkeerterrein of –garage waar u uw huurauto gratis neer kunt zetten als u daar gaat overnachten.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.