Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Thessaloniki airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Thessaloniki

Auto huren Thessaloníki

Thessaloníki, de indrukwekkende Griekse stad die vooral bekend staat om de vele archeologische toeristische trekpleisters, is het perfecte startpunt voor een cultuurreis door Griekenland. Bent u van plan om met een huurauto Griekenland te gaan verkennen dan kunt u via Skyscanner eenvoudig een auto huren in Thessaloníki.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Thessaloníki

De luchthaven van Thessaloníki, ook vaak Thessaloníki International Airport "Macedonia", Mikra Airport of Macedonia International Airport genoemd, is het een na grootste vliegveld van Griekenland en ligt 15 kilometer ten zuidoosten van Thessaloníki. Op het vliegveld van Thessaloníki zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Avis, Budget, Enterprise, Europcar, Hertz, Thrifty en Sixt. Alle autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Thessaloníki zijn vertegenwoordigd in de aankomsthal, u hoeft dus slechts een klein eindje te lopen nadat u uw koffers van de band heeft gehaald.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Thessaloníki

Afhankelijk van de afspraken die u met uw autoverhuurbedrijf heeft gemaakt dient u uw huurauto mogelijk aan het einde van uw huurperiode weer met een volle tank in te leveren. Dit is prima te doen, want rondom de luchthaven bevinden zich diverse tankstations. Het dichtstbijzijnde tankstation bevindt zich na de afslag van de A25, op de toegangsweg naar de luchthaven. Ook op de A25, de snelweg die van noordelijke naar zuidelijke richting langs de luchthaven loopt, zijn diverse tankstations te vinden.

Met de huurauto naar Thessaloníki rijden

Indien u nadat u geland bent op Thessaloníki International Airport rechtstreeks naar de binnenstad van Thessaloníki gaat rijden kunt u het beste vanaf het luchthaventerrein de borden naar de A25 richting Thessaloníki volgen en dan na ongeveer 10 minuten afslag 12 naar de Ring Road te nemen. Volg vervolgens de borden richting Center, dan komt u vanzelf in de historische binnenstad van Thessaloníki terecht. Zonder files en opstoppingen duurt de autorit van de luchthaven naar het centrum van de stad een klein half uurtje.

Thessaloníki

Thessaloníki barst van de historische bezienswaardigheden uit de Griekse Oudheid, zoals de kerk van Acheiropoiètos, de Lefkos Pyrgos (Witte Toren), de Hamza Bey moskee, de Boog van Galerius, het Plateia Aristotelous (Aristoteles plein), de Rotonda en de Eptapyrgio (verdedigingsmuren). Wilt u meer te weten komen over deze indrukwekkende stad, lees dan welke bezienswaardigheden in Thessaloníki u allemaal zeker gezien moet hebben. Ook kunt u via Skyscanner hotels in Thessaloníki reserveren.

Thessaloníki heeft een prachtige historische binnenstad, maar de smalle straatjes en verkeersdrukte bezorgen veel automobilisten hoofdpijn. Ook uw auto op de openbare weg parkeren kan een uitdaging zijn, want de meeste parkeerplekken worden bezet door de lokale bewoners. Als u van plan bent om met uw huurauto Thessaloníki te bezoeken kunt u uw huurauto het beste op een goedkoop parkeerterrein aan de rand van de stad zetten, zoals de parkeergarage bij de Helexpo Fair of het parkeerterrein bij de haven nabij het Eleftherias plein. Alhoewel veel inwoners van Thessaloníki de verkeersregels aan hun laars lappen en overal hun auto (dubbel)parkeren kunt u dat voorbeeld beter niet volgen, want dan loopt u het risico een parkeerboete te krijgen.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.