Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Lamezia Terme airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Lamezia Terme

Auto huren Lamezia Terme

Zuid-Italië is met haar prachtige natuur, historische steden en uitzicht op zowel de Ionische als de Middellandse Zee een unieke vakantiebstemming. Lamezia Terme is een bijzonder mooie Zuid-Italiaanse stad met een lange geschiedenis, bijzondere uitstraling en uiteraard heerlijk Italiaans eten. Huur een auto en geniet van al het moois wat de regio Calabrië en Lamezia Terme te bieden hebben. Reserveer vooraf via Skyscanner een huurauto voor de beste deal.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Lamezia Terme?

Op het vliegveld van Lamezia Terme zij verschillende autoverhuurbedrijven te vinden. Sicily Rent a Car, Europcar, Locauto, Sixt, Avis Budget Group, Hertz en Maggiore zijn op het vliegveld actief. De balies van de autoverhuurbedrijven zijn in de aankomsthal en tegenover de terminal langs het parkeerterrein te vinden. De balies van de autoverhuurbedrijven zijn aan de hand van de bewegwijzering gemakkelijk te vinden op Lamezia Terme Airport.

Benzinepomp in de buurt van Lamezia Terme

Let op, de meeste autoverhuurbedrijven hanteren een vol-volbeleid. Dit betekent dat de huurauto met een volle benzinetank retour wordt verwacht.

Het dichtstbijzijnde tankstation is op 1,5 kilometer en 4 minuten rijden met de huurauto van vliegveld Lamezia Terme te vinden. Neem vanaf het vliegveld de Viale Rodolfo Imbrogno voorlang de Terminal en neem op de rotonde de tweede afslag linksaf. Neem op de volgende rotonde de tweede afslag, de benzinepomp ligt aan de rechterhand.

Vanaf vliegveld Lamezia Terme

Het centrum van Lamezia Terme ligt op 11 kilometer en 15 minuten rijden met de huurauto van vliegveld Lamezia Terme. Neem vanaf het vliegveld de Viale Rodolfo Imbrogno voorlang de Terminal en neem op de rotonde de tweede afslag linksaf. Neem op de volgende rotonde de tweede afslag naar Strada Statale 280/SS280. Neem afslag 3 Lamezia Terme Sud en sla linksaf richting Via Martiri delle Foibe, borden naar Lamezia T./S. Eufemia/Sambiase/Nicastro/SS280. Blijf op de SS109 tot in het centrum van Lamezia Terme.

Op bestemming aankomen

Lamezia Terme

Lamezia Terme is een historische stad, niet ver van de Italiaanse bergen en de Middellanse Zee. Het prachtige stadscentrum kent verschillende monumentale gebouwen uit verschillende eeuwen. Bezoek zeker de prachtige wijngaar Statti, het standbeeld van Frederico II en het Castello Normanno Svevo. Ook Teatro Grandinetti, Cattedrale dei Santi Pietro en Bastione di Malta zijn een beozkje waard. Struin door de mooie straten van het historische centrum, geniet van heerlijk Italiaans eten en verken de directe omgeving van Lamezia Terme met de huurauto. Een heerlijk relaxte vakantie is in Lamezia Terme voor elk soort toerist binnen handbereik. Parkeren in het centrum van Lamezia Terme is goed te doen, veel parkeerplatsen zijn gratis of vragen slechts een kleine bijdrage.

Catanzaro

Niet ver van Lamezia Terme ligt Catanzaro, de hoofdstad van de regio Calabrië met een bijzonder mooi historisch stadscentrum en niet ver van de Ionische Zee. De Kathedraal van Catanzaro, Villa Trieste en Fiumarellavallei zijn de parels van de stad. Bezoek ook zeker Catanzaro Lido om te genieten van uiteenlopende watersporten en de prachtige onderwaterwereld van de Ionische Zee. Geniet van het heerlijke en eerlijke eten wat Zuid-Italië te bieden heeft door te genieten in een van de vele restaurants die Catanzaro rijk is. Catanzaro ligt op 38 kilometer en ongeveer 30 minuten rijden met de huurauto van Lamezia Terme. Neem vanuit Lamezia Terme de SS109 zuidwaarts richting de SS280. Sla rechtsaf naar de SS280 en voeg in op de Strada Statale 280/SS280 richting Catanzaro. Neem bij Catanzaro de afslag richting Centro. Vervolg de weg naar Viale Vincenzo de Filippis/SS109 Bis. Neem op de rotonde de eerste afslag en rij door op Viale Vincenzo de Filippis/SS109 Bis. Sla rechtsaf naar de Viadotto Fausto Bisantis en ga het centrum van Catanzaro in. Parkeren in het centrum van Catanzaro is op de meeste momenten best te doen met de huurauto, in het centrum wordt meestal een kleine bijdrage voor parkeren gevraagd.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.