Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Volos airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Volos

Auto huren Volos

Gaat u vliegen naar Volos en wilt u na aankomst een huurauto tot uw beschikking hebben, bijvoorbeeld om een rondreis door Griekenland te gaan maken of naar Athene of Thessaloníki te rijden? Ga dan snel naar de website van Skyscanner en ontdek hoe u heel eenvoudig een auto kunt huren op Volos Airport.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Volos

Het vliegveld van Volos, officieel Nea Anchialos National Airport geheten maar meestal Volos Central Greece Airport of Volos Nea Anchialos Airport genoemd, ligt 24 kilometer ten zuidwesten van het stadje Volos en wordt voornamelijk gebruikt door charter- en budgetmaatschappijen. Vanaf het vliegveld van Volos zijn talloze bestemmingen in het midden van Griekenland, zoals Larissa en Trikala, snel en gemakkelijk met de huurauto te bereiken. Ook kunt u vanaf Volos Airport naar grote steden als Athene en Thessaloníki rijden, deze liggen allebei op ca. 3 uur rijden van Volos. Op de luchthaven van Volos zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Avis, Budget, Caldera, Enterprise en Europcar. Al deze autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd in de aankomsthal van de luchthaven, u hoeft dus nadat u door de douane bent gegaan en uw koffers van de band heeft gehaald maar een klein stukje te lopen.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Volos

Bij veel autoverhuurbedrijven op Volos Central Greece Airport geldt dat u uw huurauto aan het einde van uw vakantie weer met een volle tank dient in te leveren. Het is daarom raadzaam vooraf te weten waar u aan het einde van uw vakantie het beste uw huurauto kunt voltanken. Het tankstation dat zich het dichtst bij de luchthaven van Volos bevindt ligt aan de A1 / E75 bij het dorpje Aidini. Daarnaast zijn er enkele tankstations te vinden op de EO30, net buiten het dorpje Nea Anchialos.

Met de huurauto naar Volos rijden

Als u met uw huurauto vanaf het vliegveld naar het centrum van Volos gaat rijden dient u vanaf het luchthaventerrein de borden naar Nea Anchialos te volgen. Zodra u op de kruising met de EO30 komt slaat u rechtsaf en als u vervolgens deze weg blijft volgen komt u vanzelf in Volos terecht. Zonder files en opstoppingen duurt de autorit van Volos Nea Anchialos Airport naar het centrum van de stad ongeveer een half uur. Onderweg hoeft u nergens tol te betalen.

Volos

De Griekse stad Volos bevindt zich in het midden van Griekenland, aan de golf van Pagasitikos en de voet van de beroemde berg Olympus. Volos behoort tot de grotere steden in de regio en barst van de interessante bezienswaardigheden, zoals de Byzantijnse kerk Agios Nikolaos en het archeologisch museum. Wilt u weten wat er allemaal in Volos te zien en te doen is, lees dan welke bezienswaardigheden in Volos u zeker niet mag missen. Vooral in de binnenstad van Volos kan het soms druk op de weg zijn, met name tijdens de spits. Daarnaast dient u er rekening mee te houden dat diverse straten in de binnenstad niet toegankelijk zijn voor gemotoriseerd verkeer. Wilt u zeker zijn van een parkeerplek dan kunt u uw huurauto het beste op een parkeerterrein of in een parkeergarage parkeren. Bent u van plan om één of meer nachten in Volos door te brengen, zorg er dan voor dat u op Skyscanner zoekt naar hotels in Volos die over eigen parkeerfaciliteiten beschikken.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.