Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Jerez airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Jerez

Auto huren Jerez

Jerez is een perfecte vliegbestemming voor reizigers die naar de Costa del Sol of Costa de la Luz op vakantiegaan, maar ook een autorondreis door Andalusië behoort tot de mogelijkheden als u naar Jerez gaat vliegen. Bent u dat laatste van plan, dan kunt u eenvoudig een auto huren op het vliegveld van Jerez via Skyscanner.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Jerez

Het vliegveld van Jerez, meestal Jerez Airport of La Parra Airport genoemd, ligt op steenworp afstand van de Costa del Sol, Costa de la Luz en Gibraltar, en wordt vooral gebruikt door charter- en budgetmaatschappijen. Op de luchthaven van Jerez zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Alamo, Avis, Budget, Enterprise, Europcar, Firefly, Goldcar, InterRent, Keddy, Rhodium en Sixt. Alle genoemde autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd in de aankomsthal van de luchthaven, u hoeft dus altijd maar een klein stukje te lopen nadat u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gepakt.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Jerez

In uw autohuurcontract is mogelijk overeengekomen dat u uw huurauto aan het einde van uw vakantie weer met een volle tank dient in te leveren. Is dit het geval, dan kunt u uw huurauto het beste volgooien in Jerez, want daarna is het nog slechts 10 minuten rijden naar het vliegveld. Daarnaast kunt u op diverse plaatsen tanken langs de AP-4, de snelweg die vlak langs de luchthaven loopt.

Met de huurauto naar Jerez rijden

Indien u na aankomst op Jerez Airport naar het centrum van Jerez gaat rijden kunt u het beste vanaf de luchthaven de borden naar de A-4 volgen. Eenmaal aangekomen bij de A-4 kiest u voor de richting Cádiz / Sevilla / Jerez en neemt dan na een kleine 10 minuten afslag 632 richting Jerez (Norte) / Guadalcacín. Vervolgens gaat u bij de rotonde linksaf (derde afslag) en gaat dan nadat u de snelweg bent overgestoken rechtsaf de Cañada Ca Ancha (N-IV) op. Deze weg blijft u volgen, u komt dan vanzelf in het centrum van Jerez. Zonder files en opstoppingen duurt de rit van de luchthaven naar het centrum van Jerez een kleine twintig minuten. U hoeft onderweg nergens tol te betalen.

Met de huurauto naar de Costa del Sol rijden

Indien u na aankomst op Jerez Airport rechtstreeks naar de Costa del Sol gaat rijden kunt u het beste vanaf de luchthaven de borden naar de A-4 volgen. Eenmaal aangekomen bij de A-4 kiest u voor de richting Cádiz / Sevilla / Jerez en neemt dan na een kleine 10 minuten afslag 631 richting E-5 / Cádiz / AP-4 / Sevilla / A-382 / Arcos. Zodra u op de E-5 / AP-4 rijdt neemt u na vijf minuten afslag 84 en rijdt dan de Ctra. Jerez Algeciras (A-381) op richting Jerez (Sur) / Algeciras, deze weg leidt dwars door het heuvelachtige binnenland. Na ongeveer een uur rijden ziet u de borden naar de E-15 / A-7 richting San Roque / Estepona / Málaga. Volg deze borden en rijd de A-7 op. Vervolgens kunt u de afslag naar uw eindbestemming aan de Costa del Sol kiezen.

Jerez

Jerez is een gezellige typisch Spaanse stad vol historische bezienswaardigheden, zoals het Alcázar, de Iglesia de San Lucas en het Centro de Andaluz de Flamenco. Daarnaast kunt u in deze stad uiteraard overal sherry proeven, want Jerez is de bakermat van dit typisch Spaanse drankje. Wilt u meer te weten komen over Jerez, lees dan welke bezienswaardigheden in Jerez u allemaal zeker gezien moet hebben.
In de binnenstad van Jerez kan het soms erg druk zijn op de weg, met name tijdens de spits. Bent u van plan om in Jerez te gaan overnachten, kies dan hotels in Jerez die over eigen parkeerfaciliteiten beschikken.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.