Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Zanzibar airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Zanzibar

Auto huren Zanzibar

Het eilandland van de kruiden, invloeden uit oost en west, prachtige duikplekken en een unieke sfeer. Zanzibar is een bijzondere bestemming in Afrika en een prima startpunt voor het ontdekken van Tanzania en Oost-Afrika. De prachtige zandstranden en bijzonder mooie koraalriffen geven talloze mogelijkheden om optimaal van het weer en de zee te genieten. Het mooie centrum van Zanzibar met de onmiskenbare Arabische invloeden staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Met een huurauto is Zanzibar ontdekken een waar Afrikaans avontuur.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Zanzibar?

Op en rond het vliegveld van Zanzibar zijn verschillende autoverhuurbedrijven te vinden. Enkele verhuurbedrijven zorgen ervoor dat gereserveerde huurauto's klaar staan op het vliegveld van Zanzibar zodat reizigers direct gebruik kunnen maken van de huurauto. Het is aan te raden om vooraf een huurauto te reserveren. De verhuurbedrijven waarbij een auto gehuurd kan worden zijn onder andere Avis, Europcar, Kibabu Cars, Zanzibar Rent A Car, Zanzibar Car Hire en Zanzibar Allkeys.

Benzinepomp in de buurt van Zanzibar

Houdt er rekening mee dat de verhuurbedrijven de huurauto terug verwachten met een volle benzinetank. Vraag vooraf na wat de precieze afspraken zijn om niet voor verrassingen komen te staan.

De dichtstbijzijnde benzinepomp is op ongeveer 250 meter afstand van Zanzibar Airport en nog geen 2 minuten rijden met een huurauto. Vanaf de centrale hal van het vliegveld is het rechtsaf voor de luchthaven langs. Na 250 meter bevindt het tankstation zich aan de linkerhand.

Vanaf vliegveld Zanzibar

Van vliegevdl Zanzibar naar het centrum van Zanzibar of Stone Town is met een huurauto ongeveer 10 minuten rijden. Het centrum is op 7 kilometer afstand, de route is niet erg ingewikkeld. Vanaf het vliegveld gaat de route rechtsaf voor de luchthaven langs richting uitgang over Nyerere Road. Bij Mnazi Mmoja Hospital gaat de route rechtsaf over de Benjamin Mkapa Road richting het centrum van de stad. Op bestemming aankomen

Stone Town

Stone Town is de alternatieve naam voor Zanzibar Stad. Het centrum van de stad biedt een bijzondere combinatie aan culturele invloeden, kunst, architectuur en leven op straat. De stad is gemaakt van koraalsteen wat in Zanzibar is gewonnen. Het oude stadscentrum kent smalle straatjes en steegjes die een glimp van het bewogen verleden van de stad laten zien. De herinnering slavenhandel heeft plaats gemaakt voor de geur van heerlijke kruiden en specerijen. Vanuit Stone Town is het een klein stukje rijden naar de prachtige stranden in het noorden van Zanzibar. Huur een auto en geniet van alles wat Stone Town te bieden heeft.

Duiken en zwemmen met dolfijnen

Water is uiteraard ontzettend belangrijk voor een eiland. Het prachtige koraal komt uit de zee en genieten van het onderwaterleven is een van de vele redenen om Zanzibar te ontdekken. Zwemmen met dolfijnen is een bijzondere ervaring, in het zuidwesten van het eiland zijn verschillende plekken te vinden waar de kans groot is dat de dolfijnen een kijkje komen nemen bij de zwemmers met hun snorkelsets. Ook duiken kan prachtig op Zanzibar. Bij Mnemba Atoll is het prachtig duiken en genieten van alle tropische vissen die in het prachtige water zijn te zien. Vanaf Zanzibar of Stone Town is het ongeveer een uur rijden en 50 kilometer naar Kijambani waar vandaan duiktrips naar Mnemba Atoll gaan. Vanaf Zanzibar gaat de route via Benjamin Mkapa Road en Malawi Road voor Mahonda naar Zanzibar North. Vervolgens is het voor Uyagu rechtsaf en bij Matemwe linksaf naar Kijambani.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.