Zanzibar

31 jan. 2020 - 1 feb. 2020

2 volwassenen - 1 kamer

Vind goedkope hotels Zanzibar met Skycanner Hotels! Vergelijk gratis meer dan 1,2 miljoen hotels, appartementen en hostels in duizenden bestemmingen wereldwijd voor een heerlijk nachtje weg. Skyscanner doorzoekt hotelaanbiedingen in binnen- en buitenland en toont jou de beste hoteldeals door grote en kleine hotelsites waaronder Booking.com, Hotels.com, Expedia,RoomsXXL te vergelijken. Hotelaanbieders vergelijken loont echt, dus gebruik Skyscanner Hotels en betaal nooit meer te veel voor je nachtje weg.

Skyscanner Hotels is snel, gemakkelijk te gebruiken en gratis! Vergelijk hotelaanbiedingen en boek je hotel Zanzibar rechtstreeks op de websites van hotelpartners- of reiswebsites.

Bekijk onze speciaal samengestelde selectie Zanzibar hotelaanbiedingen onderaan, of gebruik de zoekbalk bovenaan en vul je reisdatums in. Wij vinden dan voor jou de goedkoopste hotels Zanzibar. Ook wanneer je een last minute hotel Zanzibar wilt boeken.

Wil je Skyscanner Hotels altijd bij de hand hebben? Download dan de gratis Skyscanner App en vergelijk hotels, vliegtickets en autoverhuur wanneer jij maar wilt.

Nog geen vluchten geboekt naar Zanzibar? Skyscanner vergelijkt miljoenen vluchten om zo vliegtickets Zanzibar voor jou te vinden.

Best beoordeelde hotels in Zanzibar

vanaf € 59
vanaf € 83
vanaf € 203

Wat zeggen reizigers over Zanzibar?

9,8
Fans van geschiedenis
9,7
Avontuurlijke Reizigers
9,0
Reizende Gezinnen
8,9
Fans van de buitensport
7,4
Luxe Reizigers
Beoordelingen van leden (17)
Harold
HaroldBrooklyn
22-09-2016

Verdeeld tussen het historische Stone Town en de nieuwe stad, als toerist, zult u waarschijnlijk het grootste deel van uw tijd doorbrengen in het schilderachtige Stone Town. De meeste Zanzibarians wonen hier dus een goede plek om het lokale leven te observeren. De nieuwere kant van de stad ontvangt weinig bezoekers, maar is waar de meeste mensen wonen.

Rau7hat Blog
Rau7hat Blog
21-12-2019

I had a good time there, the island is peaceful and Zanzibar peoples are welcomed ♥️♥️.

Amilya  Aboud
Amilya Aboud
07-02-2019

I recommend you come to Zanzibar my home land every time I go there’s always more to see that I’ve never seen before , the history and the agricultural environment is suitable for anybody , either with kids or not

Ingo Lehmann
Ingo Lehmann
21-11-2019

Veelgestelde vragen

De goedkoopste maand is mei, met een gemiddelde van € 59 per nacht. De duurste maand om in Zanzibar te verblijven is december, met een gemiddelde prijs van € 75 per nacht.
De gemiddelde prijs van een hotel in januari vorig jaar was € 64 per nacht. Dit is gelijk aan de gemiddelde prijs per nacht in de afgelopen 12 maanden.
De verwachte gemiddelde temperatuur in Zanzibar in januari is 22,0°C/71,7°F. De warmste maand is meestal december, met een gemiddelde van 25,7°C/78,3°F. De koudste maand is september, met een gemiddelde temperatuur van 16,1°C/61,0°F.
De dichtstbijzijnde luchthaven bij Zanzibar is Zanzibar (ZNZ) (6,29 km).

Plan een reis naar Tanzania