Alice Springs

16 dec. 2018 - 17 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Mercure Alice Springs Resort, Alice On Todd Apartments en Doubletree By Hilton Hotel Alice Springs drie van de beste goedkope hotels in Alice Springs. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Alice Springs zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Alice Springs?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
7,6
Fans van de buitensport
7,3
Luxe Reizigers
7,3
Studenten
6,4
Rugzaktoeristen
Beoordelingen van leden (17)
Nally
NallyNew York City
06-01-17

Alice Springs ligt tussen de MacDonnell Ranges en de droge Todd River, is de aankomst / vertrekpunt voor het verkennen van de uitgestrekte Outback. De kleine stad heeft een voorbijgaand gevoel, als de meeste mensen alleen maar op doorreis. Verwacht warme dagen en koude nachten. Alles wat je nodig hebt kan worden gevonden door wandelen langs Todd Street.

AussieCamper Van
AussieCamper VanMelbourne
15-04-14

Deze plek maakt je bezig in het bijwonen van galerie en community-evenementen, Museum voor Midden-Australië, Desert Mob kunst tonen, olijf roze, botanische tuinen en nog veel meer om te reizen en iets nieuws altijd in elk bezoek te verkennen.

Summer Wilms
Summer WilmsFremantle
06-01-17

Het omliggende land is prachtig en biedt tal van openluchtrecreatie. De stad zelf heeft een goede vibe. Ook al is het een kleine plaats, is er geen tekort aan galeries, winkels of restaurants. Als u op zoek bent naar rondleidingen door de outback of centrale Australië lijkt dit de plek om ze te vinden.

Flynnwillow
Flynnwillow
09-02-13

Ik hield van Alice! Kocht een Aboriginal dot painting! "Bush Banana Dreaming" door Viooltje Napangardi! Hield van de mensen!

Plan een reis naar Australië