Governors Harbour

15 dec. 2018 - 16 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Tropical Dreams Rentals, French Leave South Beach Bight II Villa en The Beach House drie van de beste goedkope hotels in Governors Harbour. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Governors Harbour zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Governors Harbour?

Beoordelingen van leden (3)
Manuela Nadin
Manuela NadinPadua
06-01-17

Leuke stad "op het water". (Straten zijn inderdaad heel dicht bij de oceaan). er zijn een aantal leuke restaurants, bungalows en prachtige stranden

Katie Pierce
Katie PierceBoston
06-01-17

Zelfde met Tarpum Bay, een kleine stad met een aantal lokale smaak, maar ik heb niet veel te doen vinden. Toegegeven Ik ben niet veel van een strand-ganger. Ik ben een beetje meer actief. Maar als je een echte smaak van de lokale eten wilt, zijn er een paar plekken in Governor's Harbor Ik zou aanraden naar.

Shawna C
Shawna CNorth Bay
24-09-16

Plan een reis naar Bahama's