Recife

17 dec. 2018 - 18 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Transamérica Prestige - Beach Class International, Nobile Suítes Executive en Hotel Manibu Recife drie van de beste goedkope hotels in Recife. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Recife zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Recife?

9,8
Kunstliefhebbers
9,7
Rugzaktoeristen
9,7
Avontuurlijke Reizigers
8,7
Wellness
8,6
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (45)
Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
06-04-15

Grote stad in het noordoosten van Brazilië. Tropisch klimaat met 2 seizoenen - nat en droog. We hebben genoten van gewoon rond te lopen en het zien van de lokale bevolking op een zaterdag - marktdag. De cruise terminal is eigenlijk niet te ver van de belangrijkste actie, maar de wijk naast de haven is een beetje grauwe.

Eduardo Sasso
Eduardo SassoSanta Cruz
06-01-17

Warm weer het hele jaar lang. Beroemde bestemming in Brazilië deze stad wordt helemaal vol rond januari, februari en maart, speciaal vanwege het carnaval.

Miguel Miranda de Mattos
Miguel Miranda de MattosPorto Alegre
06-01-17

Recife is een geweldige plek om te wonen. Het weer en de temperatuur stabiel hele jaar rond. De bewoners zijn zeer vriendelijk en zeer aardige gastheren. Ik woonde er voor vier jaar. Zou niet twijfelen om terug te gaan, op elk gewenst moment ..

hello hello
hello hello
26-08-14

v 你 爸爸 不 vvvv 吧

Plan een reis naar Brazilië