Phnom-Penh

9 dec. 2018 - 10 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Kolab Sor Phnom Penh Hotel, Diamond Palace Resort & Sky Bar en V Hotel Phnom Penh drie van de beste goedkope hotels in Phnom-Penh. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Phnom-Penh zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Phnom-Penh?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
9,3
Rugzaktoeristen
9,3
Fans van geschiedenis
7,5
Kunstliefhebbers
6,5
Fans van de buitensport
Beoordelingen van leden (163)
Scott Stone
Scott StoneNew York City
11-02-16

De grootste stad van Cambodja die rust op de oevers van de Mekong heeft een bijzondere aantrekkingskracht over. . . Een beroep dat is chotic, kleurrijk en voor mij romantisch. Dit is een plek die nog niet voorbij "verwesterd" maar zoals zo veel Aziatische steden hebben is geweest. Ik hou van de gekke soort van "wild west gevoel" van de plaats. Het verkeer met de duizenden en duizenden scooters, de levendige markten, de overblijfselen van oude Franse koloniale gebouwen. Er zijn een aantal meest te zien hoogtepunten; het Koninklijk Paleis met zijn Khmer ontworpen daken, het Nationaal Museum, en helaas de Tuel Sleng Museum of Genocide. Dit is één van de gebouwen (een voormalige middelbare school), waar de Kymer Rouge creëerden hun gruwelijke daden. Een zeer harde ontnuchterende ervaring, maar belangrijk om te zien,

Leow Cheng Lam
Leow Cheng LamKlang
11-02-16

Een misture van Cambodjaanse gastvrijheid, Aziatische exotica en Indochinese charme wachten op de bezoeker naar Phnom Penh. Stel aan de samenvloeiing van drie grote rivieren - de Chaktomuk of 'vier gezichten' van de Mekong, Tonle Sap en Bassac rivieren - Phnom Penh is een stad en de hoofdstad van Cambodja.

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
06-01-17

De Cambodjaanse hoofdstad is één van het vasteland van Zuidoost-Azië het meest over het hoofd gezien (en leukste!) Vlekken. Een ongelooflijk scene, een prachtige waterkant, grote markten, leuke bezienswaardigheden en sommige hella vriendelijke mensen, het was een van de meest aangename verrassingen op mijn tour via de Zuidoost-Azië circuit. Het is een schande dat Phnom Penh is een naam synoniem met de beruchte "Killing Fields" en Tuol Sleng Gevangenis (aka S-21), want het is ook een van de meest ontspannen en plezierige plekken op het circuit. Zeker, voor een sobere smaak van de geschiedenis, zie je die twee sites, maar ook kijken op de mooie Zilveren Pagode, neem een ​​Khmer kookles bij Frizz, nosh op gourmet pizza in het Foreign Correspondents Club, en geniet van de zalig gekoelde-out riverwalk op de vergadering van de Mekong en de Tonle Sap!

Emily Thomas
Emily ThomasBusan
11-02-16

Het is jammer dat dit juweeltje van een stad wordt vaak over het hoofd en sloeg uit in het voordeel van de grote tempels van Siem Reap, want deze stad is een attractie in zijn eigen recht. Het wordt gevangen tussen een donkere geschiedenis en een onzekere toekomst gezien de hoeveelheid corruptie nog steeds voorkomt in de samenleving. Dit is op zich maakt PP een fascinerende plek om te bezoeken.

Plan een reis naar Cambodja