Medellín

16 dec. 2018 - 17 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel San Fernando Plaza, Inntu Hotel en GHL Style Hotel San Diego drie van de beste goedkope hotels in Medellín. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Medellín zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Medellín?

9,8
Rugzaktoeristen
9,6
Fans van het nachtleven
7,6
Avontuurlijke Reizigers
7,4
Kunstliefhebbers
6,8
Zakenreizigers
Beoordelingen van leden (52)
Jim Bachert
Jim BachertLos Angeles
11-01-17

Geloof niet dat het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken reisadviezen of worden beïnvloed door wat je hebt gezien op Narcos. Mocht u voorzichtig te zijn bij een bezoek aan Colombia (of Detroit, Oakland, of Camden)? Ja natuurlijk. Deze stad was ooit gefactureerd de gevaarlijkste stad ter wereld, maar ze hebben dat zetten achter hen. Mijn hele ervaring hier was niets maar positief en dit is mijn favoriete stad tot nu toe in Colombia, zo niet een van mijn favorieten in de wereld. Ik kwam hier nauwelijks Spaans spreken, maar de fantastische mensen van deze stad behandelde me met de gastvrijheid van een vriend. Een paar dingen die ik hield over de stad: - Prachtige lente-achtig weer het hele jaar door; het is de "Stad van de eeuwige lente" - Booming nachtleven - Vriendelijke bevolking - En natuurlijk de beroemde paisas (mooie vrouwen van Medellin)

Daniel Mason-D'Croz
Daniel Mason-D'CrozBrisbane
28-12-15

Medellin is de economische motor van de Colombiaanse economie. Het is ook het culturele centrum van de centrale hooglanden van Colombia, waarvan de bewoners zijn bijnaam Paisas. De hele regio wordt erkend in het hele land voor hun ondernemingsgeest, en een hoge toewijding aan hoge klantenservice. De stad is zeer schoon en mooi, en de bewoners zijn erg trots op het behoud van hun voldoende groene ruimtes. Check out de metro, en neem een ​​metro-kabel aan op een geweldig uitzicht over de stad te krijgen.

Noel Lau
Noel LauMadrid
11-07-15

Ooit bekend als 'de gevaarlijkste stad "Medellin heeft het bedorven imago afgeschud en reemerge als de meest innovatieve en moderne stad in Colombia, zo niet de hele Latijns-Amerika. Medellin heeft niet alleen de perfecte lente-achtige weer het hele jaar door, het heeft ook een goed ontworpen en gepland openbaar vervoer. De mensen behoren tot de vriendelijkste en meest gastvrije in Colombia. De stad biedt ook een goede selectie van restaurants, bars en discotheken rond Parque Lleras. Een perfecte belichaming van schoonheid en vooruitgang, Medellin trekt niet alleen bezoekers, ze hen verleidt om langer te blijven.

elejara
elejaraMaracay
09-05-15

De legende zei dat als een vrouw raak de ballen van het standbeeld van deze botero kan ze een goede Colombiaanse jongen te vinden. Dit is in het Plaza de Botero (vierkant Botero's) in het centrum van Medellin noemt ook Parque Berrio (park Berrio's)

Plan een reis naar Colombia