Popayán

16 dec. 2018 - 17 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Apartamento Sausalito, ArteHostel Popayan en Hotel Sausalito drie van de beste goedkope hotels in Popayán. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Popayán zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Popayán?

9,8
Fans van geschiedenis
8,1
Rugzaktoeristen
6,6
Studenten
Beoordelingen van leden (4)
Max Hodge
Max HodgeLonden
24-11-15

Niet veel mensen enthousiast over Popayan, maar ik dacht dat het was mooi en verdient een vast onderdeel op de routes reizigers 'te zijn. Dit prachtig bewaard gebleven oude stad is omringd door indrukwekkende koloniale architectuur en witgekalkte gebouwen, met mooie kerkjes op elke hoek. Dankzij de populaire universiteit, Popayan heeft een vrij jonge bevolking, dus is een geweldige plek voor een uitstekende goedkoop eten en gezellige bars. Een slapende reus op de reizende circuit.

Noel Lau
Noel LauMadrid
11-07-15

Popayan ligt in het zuidwesten van Colombia. Het is een koloniale stad met voornamelijk witte koloniale huizen; dat is waarom het ook de 'witte stad' wordt genoemd. Het heeft een mild en aangenaam klimaat, maar weinig toeristische bezienswaardigheden. De meeste mensen hier te stoppen op weg naar San Agustin en / of Tierradentro. Echter, Popayan was ooit een belangrijke stopplaats op de weg tussen Cartagena en Quito. Vandaag de dag heeft een van de oudste universiteiten in Colombia.

Daniel Mason-D'Croz
Daniel Mason-D'CrozBrisbane
06-01-17

witte stad van Colombia. Gelegen op een paar uur rijden van Cali, het is een universitair centrum en was ooit een van de belangrijkste administratieve centra van de Spaanse koloniale overheersing. De oude koloniale architectuur en prachtige weer maken het een geweldige plek om te bezoeken voor een weekend. In aanvulling op de historische waarde van de oude stad, is het een levendige universitaire gemeenschap die elke bezoeker tal van mogelijkheden voor dingen te doen in de avond geeft

Julia P
Julia PLonden
06-01-17

Dit is de stad waar je woont voordat je naar Tierradentro en San Augustin, twee van de belangrijkste archeologische sites van Colombia. Het is mooi en koloniale, maar enigszins ontsierd door het verkeer. Zorg ervoor dat u de mummies in de kerk van San Francisco - je moet de agent om u te laten vragen.

Plan een reis naar Colombia