Villa de Leiva

19 jan. 2019 - 20 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel y Spa Getsemani, Hotel Campestre El Pozzo en Casa de Campo Hotel & Spa drie van de beste goedkope hotels in Villa de Leiva. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Villa de Leiva zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Villa de Leiva

vanaf € 45
vanaf € 91

Wat zeggen reizigers over Villa de Leiva?

9,8
Rugzaktoeristen
9,8
Fans van geschiedenis
9,8
Fans van de buitensport
8,3
Kunstliefhebbers
8,3
Avontuurlijke Reizigers
Beoordelingen van leden (8)
Hotel Vilar America
Hotel Vilar America
17-03-15

Zeer mooi, koloniale stad. ER ZIJN OOK PERFECT WEGEN te lopen door CASCADES.

Julia P
Julia PLonden
06-01-17

Witte muren, hacienda stijl gebouwen, prachtige handwerk en stenen straten maken Villa de Leyva een dorp-y, charmante tegengif voor stoffige, industriële Bogota. Het is een beetje toeristisch, maar niet zo veel als bij de aanblik van de heuvels rondom het en de blauwe, blauwe luchten ruïneren.

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
28-10-13

Er zijn maar weinig steden zijn zo goed bewaard gebleven als Villa de Leyva. Het is uitgeroepen tot een Nationaal Monument om te voorkomen dat gemoderniseerd. De oude stad is een romantische een, ook, met prachtige architectuur, rustige restaurants binnen binnenplaatsen, boutique hotels en cafés, winkels ambachtelijke verkoper, en waarschijnlijk de beste Franse bakkerij in heel Colombia. Villa de Leyva werd opgericht in 1572 en zijn enorme centrale plein wordt gezegd dat de grootste in heel Zuid-Amerika. De grote witte huizen met hun groene luiken, bloemrijke bloembakken en terracotta daken zijn in uitstekende staat gehouden. En kasseien van de straat zijn zo groot, auto's vermijden rijden op hen.

She-Travels.com
She-Travels.comWasaga Beach
07-03-13

Oude wereld charme met een versnippering van de moderne wereld. Straten van steen, koloniale huizen en gebouwen, schilderachtige b & b's, geweldige restaurants en fantastische mensen met een verhaal te vertellen.

Plan een reis naar Colombia