Potsdam

16 dec. 2018 - 17 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Apartment KiezFlair, Ferienwohnung am Rathaus Potsdam-Babelsberg en Appartement Cécile drie van de beste goedkope hotels in Potsdam. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Potsdam zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Potsdam?

Beoordelingen van leden (18)
Rachel E.
Rachel E.Berlijn
19-06-16

Potsdam is het beste ding over Berlijn. Alle bezoekers heb ik enthousiast over het was, hoe het is leuk, toegankelijk, schoon en de extra trekking van Park Sanssouci helpt ook. Het is een leuke onderbreking van de korreligheid van Berlijn en voelt alsof je in een heel ander deel van Duitsland (die technisch je bent).

Shannon Chai
Shannon ChaiSan Jose
16-01-15

Sans Souci is zeer indrukwekkend en een geweldige plek voor fotoshoots. De stad zelf is relatief rustig en traag tempo, waardoor het een mooi contrast met de nabijgelegen metropool Berlijn maakt.

Katie Pierce
Katie PierceBoston
06-01-17

Geweldige dagje uit Berlijn. Ontdek een aantal prachtige paleizen, waarvan sommige de schade is nog steeds duidelijk. Ik liep vanaf het busstation om alle paleizen en vonden ze prachtig te zijn. Het dorp is ook charmant!

Daniel
Daniel
06-01-17

mooi

Plan een reis naar Duitsland