Wiesbaden

18 dec. 2018 - 19 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Wiesbaden Apartment, GL Apartments en Ferienhaus Zur Mainpforte drie van de beste goedkope hotels in Wiesbaden. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Wiesbaden zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Wiesbaden?

9,8
Luxe Reizigers
9,8
Kunstliefhebbers
9,8
Reizende Gezinnen
7,5
Wellness
Beoordelingen van leden (15)
Robert Rowe
Robert RoweBad Vilbel
06-11-13

Dit Monopteros zit boven Neroberg, een heuvel park in de buurt van Wiesbaden en biedt een geweldig uitzicht (als het weer het toelaat) van Wiesbaden Cityscape.

Maan @Travel Binge
Maan @Travel BingeParanaque
25-07-14

Wesbaden is beroemd om zijn thermale warmwaterbronnen. Ik bezocht dit samen met een vriend naar een wellness-congres bij te wonen en tijdens onze vrije tijd en dag gingen we rond de stad en de oude stad. Zeer schilderachtig om rond te lopen 'speciaal de oude stad, met zijn imposante architecturale structuren, enorme spiraal kerken, en een scala aan uitnodigende winkelstraten en het park.

Rachel S
Rachel SBerlijn
09-09-13

Eén van de Duitse vele charmante steden, deze spa hotspot is bijzonder uniek. Het omvat een sierlijke casino waar Dostojevski beroemde al zijn reizen geld verloren en werd geïnspireerd om pen The Gambler, en de natuurlijke warmwaterbronnen, waar de beroemde namen door de wil van Goethe en Brahms hebben genomen een geniet. Er zijn veel mooie gebouwen en leuke cafés. Omdat deze stad is slechts een korte treinrit van Frankfurt, het is zeker een bezoek waard (of te blijven, gezien het is veel goedkoper dan de nabijgelegen grote stad).

Joni Bovk
Joni Bovk
06-01-17

mooi

Plan een reis naar Duitsland